היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הריון ראשון לא ראו הריון שני אמרו לי בת ובסקירה התברר שנכון בת
לי בשתי השקיפיות ראו וצדקו. בראשונה ראו בת בשניה ראו בן בהצלחה
איזה כיףףף תודה
לי אמרו שקרוב לוודאי שזה בן וצדקו
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
לי אמרו בשקיפות בת ואכן יצאה בת
גם אני מצפה בעוד שבועיים בע"ה...
לי לא אמרו אף פעם... יש 2 בנות בפורום הורים שאמרו להם שזו בת ובסקירה התברר כבן לגמרי
עם אלירן בשבוע 11+ ראו בולבול בשני ההריונות האחרים זה היה 80 אחוז בת שהפכו ל 100 אחוז בסקירה
אני הייתי היום.. שבוע 11+4 מעבר לזה שהיה מרגש ברמות אחרות... בניגוד לציפיותיי הוא שאל אם אנחנו רוצים לראות את מין העובר... (הייתי בטוחה שזה מוקדם מדי...) והוא אמר ש-80% יש לנו בן...
לרוב אחרי שבוע 12+5 אפשר לראות בבדאות. לפני זה לא בטוח. אני היתי 12+6 ולכן אמרו בבדאות בת. עם אוריקי חשבו שזו בת ויצא בן [
לי אמרו
לי אמרו 80% בן וטעו בגדול!
אצלי בשני המקרים אמרו וצדקו
אצלי ראו בבירור עשיתי שקיפות בשבוע 12
לי לא אמרו בשקיפות.
אמרו בן בשקיפות
בהריון הראשון לא עשיתי שקיפות
בהריון השני עשיתי שקיפות בשבוע 13+3 ימים וראו בן וצדקו תוספת מדהימה למשפחתנו!
לא עשיתי את הבדיקה אבל גם בשאר הבדיקות- לא בקשתי לדעת
רק בחודש שביעי- כדי שהמשפחה תרד לי מהגב
לי לא רצו להגיד בשקיפות גם לא באחוזים
אבל בעלי ואני ידעתי שזאת בת! הייתה לנו הרגשה חזקה!
לא היה מוכן להגיד!!!! טען שמוקדם מידי רק בסקירה!
אירושששששששששש לי אמרו וצדקו! הרופא שעשה לי תשקיפות אמר לי בן ואז הוא עשה לי גם את הסקירה הראשונה וחצי שעה הוא עבד עלינו שיש לנו בת ואמר לי כזה "מי אמר לכם שזה בן??" חח ואז בסוף הוא גילה לנו את האמת
לייייייייייייייייייייייייייייייי אמר90 אחוז זה בן ואכן כך . בהצלחה
יואווווו איזה כיףף 90% מהבנות כתבו שאמרו להם כבר בשקיפות, אני מתרגשת
אצלי זה היריון ראשון. בסיום הבדיקה - שאלתי אם ניתן לזהות את המין, והתשובה היתה שלילית...
בכל מקרה, בהצלחה וצפיה מהנה - בדיקה מרגשת!!!!
לי אמרו שרוב הסיכויים לבן, ובסקירה אישרו. בהצלחה בשקיפות