כמה כסף אתן משקיעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכמה כסף אתן קונות מתנות לילדים שיש להם יומולדת בגן?
    והאם אתן קונות מתנות לכל ילד שיש לו יומולדת, או רק לחברים הטובים, או בכלל לא?

אצלנו כל שני וחמישי יש יומולדת, בכל זאת שני ילדים בשני גנים שונים, ובאמת שקשה להשקיע בכולם.
    אני מדי פעם קונה, כשאני יודעת מראש שהולכת להיות באותו יום יומולדת, אבל בדרך מפספסת המון ילדים.
    כשאני קונה אז זה משהו בסביבות ה-20 שקל.
22 תגובות
עמוד 1
  • כשהיום הולדת רק בגן לא מביאים אצלנו מתנה, הצוות קונה מתנה לילדים.
    כשיש מסיבה אחר הצהריים, אני קונה מתנה בסכום של עד 30 שקלים.

• לגן לא מביאים מתנות
    ושיש יום הולדת אחרי הצהרים זה תלוי מי הילד כעיקרון בסביות ה 30 שקל
  • איפה אתן קונות ב30 שקלים? לא מצאתי בפחות מ40 בשום מקום!

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אצלנו מביאים מתנות לגן בסביבות ה-30 ש"ח (רק 12 ילדים).
    אני משתדלת כשיש מבצעים שווים מאוד לקנות סטוק (לפני חודשיים בערך היה בפיראט האדום מבצע של משחקי קופסא 1+1 ב-30 ש"ח כך שכל משחק עלה לי 15, קניתי לכל השנה

• אם הולכים ליום הולדת של ילד בשעות אחה"צ זה מחייב בעיני מתנה, אם קשה כלכלית אז אפילו בועות סבון וכד'
  • אצלנו בגן של שחר לא מביאים מתנה. ואחה"צ עוד לא יצא לנו אף פעם ללכת ליום הולדת של חבר... בטח זה יגיע שנה הבאה.

אצל טל מביאים לכל ילד מתנה אבל הגננת ביקשה באופן מפורש מתנה צנועה רק בשביל הלתת. הם רוצים לחנך את הילדים לתת. אז קניתי (24 ילדים) בהכל בשקל גלידות כאלה שהגלידה קופצת... וזה מה שהוא מביא כל יום הולדת...

• אצלנו לא נותנים מתנה בגן
    אלא אם יש יומולדת אחה"צ שאנחנו הולכים אליה.
    ואז אני קונה ב25 ש"ח
    אני קונה ספר ב4 ב100 או במבצעים שיש בסטימצקי.
    בד"כ אני לא קונה סטוק מראש אלא קונה עם עוד אמא (כל אחת קונה ספר או שניים )
    ואז יוצא שהפתק החלפה בתוקף
  • איזה מוזר,
    דווקא אני נפלתי על שני גנים שבהם מביאים מתנות לגן?

• בגן אצלינו לא מביאים מתנות
    רק השנה דן התחיל ללכת לימי הולדת של חברים מהגן, עד עכשיו יצא לנו להיות ב-4 ימי הולדת. יצא לי לקנות מתנה בין 40-50 שח.
    אני לא מצליחה למצוא משהו יותר זול? איפה אתן קונות?
    אני קניתי בפיראט אדום (כדי לקחת פתק החלפה מסודר) ..לא יודעת..כלום לא נראה לי שם מכובד למתנה בפחות מ40 שח
  • בין 30-20 ש"ח
    או במבצעי 4 ב 100 וכו

• לגן לא מביאים מתנות
    אחר הצהריים - אני נכנסת לכפר השעשועים ואומרת למוכר תראה לי מתנות ליומולדת עד 20 ש"ח , והוא מראה
  • השנה לא אמרו לי כלום על מתנות ליום הולדת...
    ביום ראשון שקד חזר מהגן וסיפר שהיה יום הולדת בגן המשלב, אני לא ידעתי על זה כלום! אז אין לי מושג איך מקובל שם... אדבר על כך עם הגננת...
    בשנה שעברה שקד היה בפעוטון, והגננת אמרה לי שמביאים מתנות ליום הולדת בשווי 10-15 ש"ח... האמת ששברתי המון את הראש מה אפשר לקנות במחיר הזה משהו שנראה טוב... לפעמים הייתי חורגת.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני ממש סנטימנטלית עכשיו...
    אני זוכרת איך כשהייתי ילדה תמיד לפני יומולדת הייתי ניגשת למגירה באחת הארונות של אמא שלי ובוחרת מתנה ואריזה יפה

• שנה שעברה הייתה רק יומהולדת אחת אחה"צ וקניתי מתנה ב- 20 ש"ח (ערכת יצירה כזו). לגן לא מביאים מתנות.

לבנות פ"ת והסביבה-
    בתרבוטון (סגולה,פ"ת) יש כל הזמן מבצעים. פאזלים ב-15 ש"ח (48 חלקים.) קניתי לנועם והצטערתי שלא קניתי עוד כמתנות
  • ליד הבית שלי יש קיוסק שמוכר משחקי קופסא בעשרה שקלים!!!!

• פעם ראשונה שאני שומעת שקונים מתנה ליום הולדת בגן

• יש חנות של קשושים באשקלון שמוכרת פאזלים מגנטיים ב- 12 ש"ח (של דרדסים, איה פלוטו, תירס חם וכד') אני חייבת לקנות סטוקים
    אני בד"כ משקיעה כ- 30-40 ש"ח
    יומולדת של חברים אחה"צ אני משקיעה מן הסתם יותר
  • לגן אצלנו לא מביאים מתנות
    ימי הולדת של חברים - זה תלוי מי החבר, יכול לנוע מ-30 ועד בכלל (לחברים ממש קרובים)
    נגה! לאמא שלי היתה בדיוק אותה מגירה...
  • תלוי בגיל,
    לקטנים בין 15-25 שקל...
    כשהם גדלים..עולה ב 10-15 שקל..
    בגיל של ליאור בין 50-60 שקל למתנה...בנתיים

לאיפה שהם מוזמנים..הם מגיעים...
  • אצלנו בגן הועד (אני
  • בגן של אלעאי, באופן מפתיע ובניגוד מוחלט לשנה שעברה,
    היתה רק פעם אחת יומולדת לחברה מאוד קרובה שלו.
    אז קניתי מתנה ב- 50 ש"ח.
    בשנה שעברה כל ילד כמעט עשה יום הולדת אחרי הגן ויצא שהייצי צריכה ים של מתנות. אז קצת אחרי החגים כשקלטתי את התמונה נסעתי לחנות מסויימת וקניתי 15 משחקים ב 20 ש"ח בערך כל אחד ועטפתי את כולן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה