בדיחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זקן איטלקי מניו ג׳רזי החליט יום אחד לשתול עגבניות בגינה. זה היה בלתי אפשרי בשבילו כיוון שהאדמה הייתה מאוד קשה. בנו היחיד, וינסנט, שתמיד עזר לו ישב בכלא.
    הזקן שלח לו מכתב: ״וינסנט היקר, לצערי לא הצלחתי לשתול עגבניות השנה כי אני זקן מדי בשביל לחפור את כל הגינה. אני יודע שאם היית יכול היית עוזר לי כמו בזמנים הטובים. באהבה, אבא.״
    לאחר כמה ימים הוא קיבל מכתב בחזרה:״אבא, אל תתעסק בגינה יש שם גופות!״
    יום למחרת באו שוטרים וחפרו את כל הגינה בחיפוש לאחר הגופות, אך לא מצאו כלום והתנצלו בפני הזקן על ההטרדה.
    באותו יום קיבל עוד מכתב: ״אבא, עכשיו אתה יכול לשתול עגבניות בקלות. זה הכי הרבה שיכולתי לעזור מכאן. אוהב, וינסנט״.

12 תגובות
עמוד 1
  • מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה בן טוב!!!!

• יפההההההההההההה

• אהבתי!

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• וינסנט בחור יצירתי

• מכירה את זה - פשוט ענקקקקקקק
    פייס: ortal_hori
  • ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה