זקיקים ללא ביציות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלוםלכולם, בבקשה עזרה, אני בת 36 אחרי 4 שאיבות (IVF) ללא הפריות. בראשונה - נשאבה ביצית אחת מ 6 זקיקים, בשאיבה שניה נשאבו 2 ביציות מ 6 זקיקים, בשאיבה שלישית לא היו ביציות ב 13 זקיקים, שאיבה רביעית - מחזור טבעי ללא הורמונים לא נשאבה ביצית מזקיק בודד. כל הבדיקות תקינות: פרופיל הורמנלי, צילום רחם וקריוטיפ. אוביטרל תמיד קיבלתי בכמות של בין 2 ל4 זריקות כ 36-37 שעות לפני השאיבה.
    שאלתי, מה הסיבה לכך שיש לי זקיקים ללא ביציות? האם זה עקרות? האם לפנות לתרומת ביציות? האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לעשות? האם יש דרכי טיפול אחרות? הרופאים שלי לא נותנים לי מידע, רק אומרים שצריך להמשיך לנסות והם בעד מחזור טבעי. אני רוצה שמישהו יגיד לי מה הבעיה, בבקשה, אני מתחננת לעזרה. אני כבר משתגעת....
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי אין לי הרבה תשובות לשאלותייך לי בטיפול האחרון נשאבו רק 5 בייציות ורק אחת הופרתה ולא ניקלטה אחרי ההחזרה..אין לי מושג למה זה קרה ככה כי עשיתי את כול הזריקות הכול הכול נכון..הכול מלמעלה.. רציתי רק לחזק אותך ולאמר לך שעל תתיאשי תאמיני בטוב,נכון זה קשה וזה כואב אבל עדיין יש תיקווה הריי מספיקה רק בייצית אחת להשגת הריון..
  • איריס - אני הייתי ממליצה לך לפנות לפורום של ד"ר ישי...

בהצלחה
  • אני חושבת כמו שושה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני הייתי ממליצה להחליף רופא,
    אולי זה נשמע הזוי,
    אבל תמיד קיימת האופציה שפיספסתם את הביוץ,
    כלומר שהביצית עזבה כבר את הזקיק ולא ניתן לשאוב אותה,
    האוביטרל גורם לביצית להגיע לבשלות, אבל השאיבה אמורה להיות לפני שהביצית עוזבת את הזקיק...
    אם הזקיקים ריקים, אחת האפשרויות זה שבוצעה שאיבה אחרי הזמן המתאים.
    אופציה שניה...
    שהטיפול שקיבלת לא מתאים לך ולכן לא הניב בציות תקינות,
    אני לא רופאה בעצמי, אז אין לי מושג....
    אבל מהשבטוח זה שאסור לך להכניס לעצמך רעיונות לראש שזה עקרות,
    לפני שבדקת את כל האפשרויות...ויש בטח עוד...

אני בכלל לא מדברת על הרעיון שאולי זה רופא חסר ניסיון שלא יודע לשאוב???
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מסכימה עם אשכולית!

תחליפי רופא
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה