היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה פתאום! קררררררררררררררררר.............. אני מבינה שממש התלבטת בשאלה הזו היום
למה?!
סתם הירהרתי בנושא כי ביום ראשון יש לי רופא נשים
לא אבל דואגת לבוא בגרביים יפות
חחחחחחח יולי פייס: ortal_hori
אוי זה שרשור ענק!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נוגוש, הרגת אותי נשמתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן.................... גרביים מספקות הרבה מסתורין ביני לבין רופא הנשים שלי...
מה פתאום שאני אוריד גרביים אצל רופא הנשים?????????? לא פעם הוא גם ראה אותי בעטיפת הפרווה החמימה של החורף, ועם התחתונים שקיבלתי בירושה מפולין... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את האמת אם תחשבו על זה, זה באמת נראה דבילי מישהי שוכבת עם רגליים מכוסות בגרביים על מוטות, אין כלום, אין כלום ופתאום חולצה!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
נגה - עברתי אותך!! אני לא הייתי 3 שנים
כן, אני יודעת שצריך
לא ידעתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן... דיסטנס - זו ה-מילה!!