עדכון לא נעים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות..
    כמו שרשמתי לפני שבוע.. השבוע עברתי צילום רחם- ביום שני האחרון..
    הצילום עצמו היה קצר.. 10 דקות והייתי בחוץ. כשהוא הזריק את החומר של הבדיקה כאב לי מאוד!! למשך כמה דקות.. עד שהוא סיים. הרגשתי כאילו בבת אחת כאבי מחזור חזקים מאוד. ישר בסיום של הבדיקה אמרו לי שהבדיקה יצאה תקינה..!! שזה הכי חשוב!! שמחתי מאוד..
    הרגשתי טוב אחרי הבדיקה וחזרתי הביתה. אחרי שעתיים בערך התחילו לי כאבים חזקים מאוד באזור הבטן התחתונה עד כדי כך שבקושי הצלחתי לעמוד.. התקפלתי כולי.. שוחחתי עם המוקד והם הפנו אותי ישר למיון..
    במיון עשו לי אולטרסאונד ולא מצאו משהו מיוחד.. אז הסיקו שזו כנראה דלקת שנגרמה מהבדיקה ( למרות שזה יחסית מוקדם מידי שדלקת תיווצר.. אבל פשוט לא מצאו שום דבר אחר). ספירצ דם שלי גם הראתה שזה כנראה דלקת..
    אז מיום שני ועד היום ( כנראה גם מחר) אני מאושפזת בבית חולים.. עם כאבי בטן..
    בהתחלה נלחצתי מאוד.. כי חשבתי שיש לי איזשהו נזק בלתי הפיך.. אבל לאט לאט אני רואה שהכל תקין והאנטיביוטיקה עוזרת.. וכבר עשו לי שלוש פעמים אולטרסאונד והכל יצא תקין.. ברוך השם!
    אני מקווה שמחר אני כבר אצא מכאן ושהכל יהיה תקין.. אני מאוד מקווה שהחודש אני יוכל לנסות שוב באופן טבעי ואולי בעזרת השם להיקלט.. מחר אני אתייעץ עם הרופא שלי שוב..
    קצת מבאס שאני יושבת בבית חולים וצריכה לשקר לכולם למה אני פה.. חוץ מאמא שלי, בעלי ואחותי אף אחד לא יודע.. ואני לא רוצה שיבואו לבקר אותי.. רוצה כבר הביתה..
    אז אני מאחלת לכולנו רק בריאות.. ושאף אחת לא תצטרך לעבור את הסבל הזה.. ואם מישהי עברה אני אשמח אם תוכל לשתף.. ובעיקר להרגיע אותי..
    me
19 תגובות
עמוד 1
  • וואו .. אני מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה ושזה יהיה באמת ככלוםםםםםםםם!!
    אבל מה הרופאים אומרים ממה זה יכול להיות?
  • תהיי בריאה ותרגישי טוב!!
  • תודה בנות..
    הרופאים אומרים שזו כנראה דלקת..
    הם פשוט לא מוצאים שום דבר אחר.. האולטרסאונד תקין..
    יש לי קצת הפרשות.. בעיקר חומות בעקבות הצילום.
    אני באמת מקווה שזה שום דבר מלבד דלקת שתעבור עם אנטיביוטיקה..
    יש לי פחד קטן בלב שזה משהו שלא רואים ואולי בינתיים זה מחמיר.. הרי תמיד יש מין סיפורים כאלו לא נעימים..
    אבל שוב.. מקווה שזה ייגמר מהר ואני יהיה אחרי..
    me
  • רפואה שלמה תרגישי טוב ובשורות טובות בע"ה
  • ווואווו, זה ממש מוזר אולי את רגישה לחומר שהזריקו לך בצילום רחם???
    בכל מקרה שמחה לשמוע שהאנטיביוטיקה עוזרת והלוואי שמחר כבר תשתחררי..
    אומרים שלפעמים אחרי צילום רחם משהו נפתח ונקלטים מהר אז מחזיקה לך

רעות
  • תרגישי טוב מאמי ,רפואה שלמה,למה בעצם עשית את צילום רחם? זה היה בהמלצת רופא?
  • תרגישי טוב, ותחזרי הביתה מהר...

• תרגישי טוב ותשתחררי במהרה!
  • תודה בנות...
    עשיתי את הצילום מכיוון שאנחנו עומדים להתחיל הזרעות אז רצו לוודא לפני כן שהכל תקין שם..
    תאמת זה לא הכי טוב לשכב במחלקת נשים.. שמעתי כבר כלכך הרבה סיפורים חריגים היום.. כל אחת והבעיה שלה.. קצת מפחיד..
    אני ממש מקווה שהם לא מפספסים שום דבר..כי עדיין קצת כואב לי..
    מחכה כבר לראות שהכל תקין..
    שוב תודה לכולכן!! זה ממש עוזר כל התמיכה הזו..

שרית

me
  • קודם כל מאחלת לך רפואה שלמה!!
    אני גם כן לפני הזרעה ראשונה צריכה לעשות צילום רחם ביום רביעי ורציתי לדעת אם נתנו לך אנטיביוטיקה או משהו לפני כן?
  • היי ורד..
    לא נתנו לי אנטיביוטיקה לפני הצילום..
    אמרו לי לקחת משכך כאבים חצי שעה לפני הבדיקה.. ( לקחתי שני כדורים של אקמול פוקוס מה שבדרך כלל עוזר לי בזמן מחזור)..
    אני מאחלת לך בהצלחה.. תהיי חזקה והלוואי שהכל יעבור תקין..
    אני המקרה החריג של הבדיקה עם הזיהום שהתפתח.. אז הורדתי לך את הסיכוי שתתפתח גם אצלך דלקת..
    בינתיים אני עדיין עם כאבים ומתפללת שמחר הכל יהיה תקין וישחררו אותי..
    לילה טוב..

me
  • מקווה שהכל יהיה בסדר ושתשוחררי במהרה!
    ובהצלחה רבה בטיפול! איפה את עושה את ההזרעה אם אפשר לשאול...
  • נו איך את מרגישה?????????????????
    את משתחררת היום? תעדכניייייייי
  • שריתוש,
    מקווה שהספקת להתאושש ושאת מרגישה טוב.
    העיקר שהבדיקה יצאה תקינה והלוואי שתבשרי לנו בקרוב בשורות משמחות.
    רק בריאות!

• מקווה שאת מרגישה יותר טוב!!
    כדאי שתבדקי למה זה קרה, לא אמורה להיות תגובה כזאת לצילום רחם... אולי את רגישה לחומר.. דיברת עם הרופא שלך ששלח אותך לצילום?
    בכל מקרה, תרגישי טוב ותשתחררי במהרה!!!
  • היי לכולן..
    הבוקר קמתי יותר טוב ואני משתחררת הביתה בקרוב..
    הם ייתנו לי אנטיביוטיקה לעוד 5 ימים לפחות..
    ורד- אני עדיין לא עוברת את התהליך של הזרעה.. הרופאה שלי רוצה שננסה אחרי הצילום עכשיו איזה חודש טבעי.. ואז אני צריכה להסדיר ביוץ ואז להתחיל טיפול.. אז יש עוד קצת זמן..
    נושנוש.. הרופאה ששלחה אותי עובדת בבית חולים אז היא בדקה אותי בימים שאני מאושפזת פה.. לטענתם זו כנראה תגובה של הגוף לפרוצדורה.. הם אמרו שזה לא שכיח אבל בהחלט יכול לקרות.. אז לצערי לי זה קרה..
    בואי נגיד שניסיתי לדלות כל פיסת מידע על מה שיש לי.. והרופאים לא יודעים להגיד הרבה חוץ מזה שזו דלקת ושזה יעבור.
    אתמול והיום עוד היו לי כאבים בבטן התחתונה אבל אין צורך יותר בעירוי לוריד אז שיחררו אותי.
    מה אני יגיד לכן.. לא נעים בכלל כל הסיפור הזה.. במיוחד שאני צריכה לשקר לכל העולם למה באמת אני נמצאת כאן.. אבל בקרוב זה ייגמר!
    והלוואי שהפעם הבאה שאני אפגוש את הביה"ח זה יהיה בבניין פה ליד- יולדות..
    שיהיה רק בריאות לכולנו..!

me
  • יופי, שמחתי לשמוע שאת משתחררת היום
    תתחזקי בינתיים והלוואי שילך טבעי בקרוב מאוד

רעות
  • תרגישי טוב מאמי !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה