בהמשך לסקר של ליבי: סקר-אחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסוגיה שהכי מעניינת אותי כאם,זה איך לגרום לילדיי להיות החברים הכי טובים זה של זה

5 תגובות
עמוד 1
  • להורים שלי יש בית קטן
    והיינו כל האחיות (3) באותו חדר - חלקנו את אותם בגדים , תכשיטים, נעלים, בישום וכו'.. ואני חושבת שזה מה שגם טרם לזה שהיום אנחנו מאוד קשורות
    אצלנו במשפחה אנחנו תאומים ואומרים שתאומים מאוד קשורים אחד לשני יש מצב שזה תרם

חוץ מזה תמיד מה שנתנו לאחד נתנו גם לשני אז שככה לא היו אפליות

• 1-לגבי השאלה הראשונה אין לי מושג איך לשמור על אחדות.. אולי לתת לבכור תחושה שאני סומכת עליו ושיעזור לי לטפל בתינוק להאכיל להלביש לערב אותו בכל פרט קטן על מנת שירגיש חשוב ומעורב בתוך הטיפול ועם הזמן אני מאמינה שאפשר יהיה ליצור את הקשר,לשחק משחקים יחד וללמד לשתף

• בגלל היותי בת יחידה, כנראה אמא שלי לא מצאה לנכון לחנך אותי איך ליהיות מאוחדת עם אחרים, לא היה עם מי ליהיות מאוחדת. והדבר הזה שאומרים כשמישהו חושב שהוא מרכז העולם ושואלים אותו:תתחלק! יש אחרים ! מה אתה בן יחיד פה?. היה נכון לי בילדות מאוד. וזה לא מרוע, זה הנסיבות. זה המציאות שהייתה לי. אני מכירה רק את זה. אז אני לא יודעת אם היא נכונה בשביל לשרוד (כי כיום אני מתחשבת והכל) או דווקא אם יש לך אחים זה תורם יותר. בגלל שכל החברה היא דווקא בעד הדבר הזה שקוראים לו "אחים" אני מניחה שהיא טובה. אבל איך אני אאחד את הילדים אין לי מושג, כי אין לי ממי להעתיק. אני יודעת איך לטפל בילד יחיד רק, אין לי לא טעויות ללמוד מהן ולא דברים טובים. בנושא הזה אני דף חלק. נחייה ונראה!
  • אני לעולם לא ישווה בין הבת שלי לכל ילד אחר (אפילו עם זה לא אח)

• זה גם אותי ממש הטריד בהריון השני. נורא היה לי חשוב שהם יהיו חברים טובים. ב"ה זה הצליח הם מאוהבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה