רוצה להתיפיף בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מתסכל- אני לא יכול לקנות בגדים!
    לדעתי לא שווה להשקיע בבגדי הריון, קניי כמה באמצע ההריון וגם לויתי מאחותי
    וכעת אני חודש וחצי לפני לידה ורוב ההריון היה חורפי לי
    גם מביחנה כספית לא מצאתי שקלים מיותרים כדיי להתפנק
    ועכשיו אני רואה את כל הבגדים החתיכים שרצים בחלונות הראוונה ועיני נעקרות
    אני לא מצליחה להתייפיף בהריון!!
    מרגשיה קצת נחיתית, למרות שהבעל תמיד מפרגן על הבטן היפה
    יודעת גם שהשמנתי בהריון סתם עוד 3-4 ק"ג מיותרים ופניי השמינו
    אוףףף איך מעלים את הבטחון העצמי ואיך מטפחים את עצמי בהריון?
    מקפידה על איפור טוב ומה שאפשר
    אבל בקטע של הגוף לא צליחה להגיע למיצוי.

אני כמובן שמחה במתנה שה' נתן לי- ההריון והתינוק
    אבל מחפשת טיפים לא יקרים (מקווה גם שעד הלידה המצב הכלכלי יתייצב יותר ושאקבל כסף במתנה להשקיע בעצמי מההורים..)

מחכה לתגובות שלכן יקירותיי...

כולנו הילדים של אבא בשמים
10 תגובות
עמוד 1
  • וואוו קשה לי לענות לך כי אני בדיוק ההיפך. לא איכפת לי כמה עולה אני רוצה להתלבש ולהיראות טוב בהריון ולכן כמעט כל חודשיים אני מבלה ברמי לי אבל שווה את ההרגשה שלי.

אם לא בא לך להשקיע פשוט תעבירי את החודש וחצי האחרונים ואח"כ תשתגעי על החנויות חחחחח.

בהצלחה ולידה קלה

• אני ממש לא מוצאת בגדים יפים בהריון....וגם אין לי זמן לקנות....אני דווקא מאוד רציתי לקנות בגדים אבל אין לי זמן אוףףףףףף...עכשיו אני גם חודש וחצי לפני...ובוקשי אני מסתדרת עם הבגדים.
  • אני חושבת שאם את מתלבשת יפה ומטופחת איפור טוב בישום קל את כבר ניראת אחרת

אני חושבת שכל אישה שבהריון זה הדבר הכי יפה שיש - וזאת הרגשה שלך שאת לא מטופחת אבל אני בטוחה במיליוני אחוזים שאת ניראת סוף

• אני חושבת שהכל עניין של הרגשה, את לא חייבת לפנק את עצמך בבגדים יקרים כדי להרגיש טוב הריון.
    פשוט תתאפרי קצת, תלבשי בגדים שנוח לך בהם, תסתכלי על עצמך במראה ותראי איזו אמא-לעתיד מדהימה את!
  • חחחחח תודה תודה על העידודים

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • תראי, גם אני קצת סובלת מאותה הרגשה....
    גם בגדי ההריון יקרים מאוד, וגם לא שווה לי להשקיע בבגדים שבעוד 4 חודשים אני אבעט בהם...
    אז אני משקיעה כרגע יותר באיפור, אקססוריז (צעיפים, תיקים, סיכות לשיער...), שמה לק.. אם לא בבגדים לפחות להיות מטופחת בכל השאר...

• בהריון שלי הייתי בשמירה עד הלידה

• היי
    קודם כל את צריכה להרגיש טוב עם עצמך ואם את מרגישה ככה אז את מקרינה את זה לסביבה.
    אני כרגע בשבוע 20 אבל מתחילת ההריון מקפידה לטפל בפנים שלי שלא הטיבו עימי בהריון וכל הזמן יצאו לי פצעים אני שמה מסכות מנקה אותם ביעילות ומתאפרת.
    אני גם מטפחת את עצמי מבחינת קרמי גוף, פילינג וכאלה זה עושה לי טוב גם.
    ומבחינת לבוש ......אני עדיין לא קניתי בגדים להריון כרגע כל מה שיש לי עדיין עולה עליי, לרוב אני לובשת טייצים ומכנסים שהם נמתחים.
    לגבי ביגוד אני גם לא חושבת ששווה להשקיע בביגוד הריון יותר מידי .
    הטיפים שיש לי אם בא לך ביגוד זה ללכת לחנויות כמו : דיוטי מוטי ( יש לנו באשדוד אני לא יודעת איפה עוד יש ) , יש שם ביגוד זול ברמה סבירה לחלוטין להפתעתי וגם דברים יפים.
    אני לא יודעת איפה את גרה ...יש את צומת בילו ברחובות מקום מעולה !
    יש שם מלא חנויות עודפים בינהם גם רמי לי.
    עכשיו יש סוף עונה ב H&M ויש שם בגדי הריון בסניף עזריאלי, חברה שלי אמרה ששווה לקנות שם עכשיו.
    תוסיפי לביגוד גם אביזרים נחמדים שיתנו לך הרגשה טובה כמו צעיפים יפים או תכשיטים יפים זה יגרום לך להרגיש יותר טוב אם את כמובן אוהבת.

אממממ נראה לי שזהו

• ההריון הוא זמן נהדר להבליט מה שנראה טוב יותר בהריון: ציצים!!!
    ציצי-הריון לא סתם גדול, הוא מנופח ועומד ואני מה זה מתגעגעת אליו...

• בהתחלה אולי קצת הזנחתי את עצמי (בחילות ושות'
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה