היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מרגע שהתינוק יושב יציב. הוא לא חייב להגיע לישיבה בכוחות עצמו, אבל כן צריך לשבת בלי ליפול לצדדים.
כעיקרון מגיל חצי שנה אפשר להושיב תינוקות אבל כמובן שכל מקרה לגופו וכדאי לבחון שהתינוק מחזיק את הראש ואת פלג הגוף העליון יציב
תהנו
וואי גם אני רוצה לקנות לשי-אל כיסא אוכל..אני מחכה לטיפת חלב כדאי לשאול אם אני כבר יכולה
זה לא כ"כ מדויק שמגיל חצי שה אפשר להושיב.
אפשר להושיב רק מהרגע שהוא מתיישב לבד
שמתי את הבת שלי בכיסא אוכל ברגע שראיתי שהיא כבר יושבת לבד. וזה מקל עליי היא יושבת לה משחק עם המשחקים שלה על המגש. רואה אותי ואת הסביבה ואני בזמן הזה יושבת במחשב עושה דברים...אני לא שמתי אותה בכיסא בשביל אוכל אלה גם בשביל שתשב שמה במהלך היום...היא מסרבת בתוקף להיות על הריצפה,במיטה,בעגלה רק ידיים ידיים ידיים ועוד קצת ידיים...אז ברגע שניסיתי כיסא אוכל איייי גן עדן!!!
שירוש דרך הגב זאת רעיה דברנו בפייס raya shvartz/
ג'ני בתור אמא שעם הילדה שלה בפיזיוטרפיה למדתי דבר שונה ממה שכולם יודעים - ואפילו הופתעתי
חחחחח רעיוש סוף סוף רואים אותך כאן
מה שהשבלולית כתבה
רעיה, כמובן שקצת על הכיסא נחמד לכולם, אבל אם הבת שלך עדיין קטנה היא זקוקה לזמן על הרצפה כדי להתפתח מוטורית. שירה - כל עוד יהונתן לא מתיישב עצמאית לא מומלץ לשים בכיסא לזמן ממושך. לזמן האוכל כ-20 דקות אין שום בעיה.
שירושששששששששששששש
נראה לי לקראת 10 חוד שיושבים יציב יותר בהצלחה
נראה לי גם אני יוציא לה היום את הכיסא אוכל של קורן
כשתחליטי לקנות.. אני ממליצה לך על גרקו - יש לי את הדגם היותר יקר אך עדיין מחיר סביר. - כמובן זה עם את רוצה קצת יותר מהסטנדרט- בהצלחה
אנחנו ישבנו בכיסא אוכל מגיל חצי שנה בשביל לאכול, הרבה יותר נוח מסלקל שהשתמשנו בו לפני.
בהתחלה רציתי לקנות כיסא כמו שמרווה תיארה,כזה שעולה על כל כיסא כמעט, נוח ואפשר להושיב ככה כמעט בכל מקום שהוא לא בבית. אבל- המשקל והמסה שלנו הכריע בעיניין, זה היה נראה לי מסוכן מידי.