סוכנת צ כנסי בשבילך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• http://www.onlife.co.il/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9D/38740/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-cmv
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

5 תגובות
עמוד 1

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בדיוק בקומונה הזו שהם הקימו אני מתיעצת בשבועות האחרונים. בזכותה של טלי המהממת שהפנתה את תשומת ליבי לשם.

גם אני נתקלתי ברופאים שלא יודעים דבר על CMV ורק מלחיצים מתוך חוסר הידיעה שלהם והמצב שלי נחשב הרבה יותר פשוט מאשר להדבק בשלב מוקדם בהריון.
    יש המון רופאים שלא בודקים בכלל CMV לאורך ההריון וזו הנחיה בהרבה מקומות בעולם כך אמר לנו הזיהומולוג. הסיכוי להדבקות שלעובר היא קטנה יחסית בשלבים הראשונים של ההריון (נדמה לי 25%) ומתוך אלה הסיכוי לנזק הוא עוד יותר קטן. ולכן יש רופאים שאומרים שכדי למנוע סתם הפלות - כמו ההפלה הזו שנמנעה בכתבה שהבאת פה - הם לא שולחים לבדוק את זה. מה גם שרוב הנשים בגיל הפוריות כבר נדבקו בעבר בCMV ומבורות של רופאים לפעמים מפילות כאשר זו הדבקה שניה בחיים אשר לא מסוכנת לעובר יותר מאשר לחצות כביש בהריון.
    בקיצור - אני עוד לא יודעת מה קורה עם העובר הפרטי שלי. אבל אני יכולה להגיד לך שאני לא מספרת במשפחה על זה כי אז אני אצטרך להתחיל להרגיע מלא אנשים כי הם פשוט בבורות ילחצו. ההורים שלי ואחותי היחידים שיודעים. אחותי הבינה שזה לא מסוכן כמו שתמיד חושבים במקרה שלי אבל ההורים שלי בקושי ישנים בלילה........
    אז אני בלחץ הפרטי שלי, כמו כל הריון אתה בלחץ כי א"א לדעת מה קורה שם... מתפללים לטוב ומקווים שהכל תקין

• כבר סיפרתי לך פעם מה עבר עליי בהריון בגלל הדבר הארור הזה

• בייבי בום אני זוכרת משהו לא זוכרת בדיוק מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה