מעדכנת... וצריכה אותכן!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז התקשרו אלי מאסותא ואמרו לי שיש לי 5 הפריות (מתוך 15 ביציות) זה לא מעט??

מה הסיבה שלא הצליחו להפרות את כל השאר??
    דיברתי עם הפרופסור שלי בטלפון (לא הבנתי כלום ממה שהוא אמר) אבל מה שבערך ניראה לי שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שיכול להיות גם יותר הפריות.. ויכול להיות גם פחות תלוי אם העוברים מתפתחים או לא..

מישהי יכולה בקשה להסביר לי מה קורה פה??? חשבתי שאני יודעת את ההליך אבל כניראה שלא...
10 תגובות
עמוד 1
  • זוהר יקירתי 5 זה מספר מזל וזה לא מעט בכלל...

לא שאני מבינה גדולה אבל ממה שהבנתי מהרופאה שלי מפרים את הזרע עם הביצית ותוך יומיים הם צריכים להתחלק ל-4 תאים ואז ל-8 וכן הלאה. אם הם לא הופכים ל-4 אז הם לא תקינים - כלומר המיזוג לא נעשה והעובר לא טוב או לא קיים בכלל. ואז אי אפשר להפרות.

יש 5 וזה מצויין זה אומר שמחר ההחזרה בע"ה???
    מאחלת לך טיפול ראשון ואחרון ותשעה חודשים שקטים....

אחרי ההחזרה ההמתנה לבדיקה זה החלק הכי קשה אני כל היום במחשבות....

• זוהר יקירתי אני לא בטוחה אבל לדעתי יש סיכוי שמחר יהיו עוד הפריות וזה כבר קרה עם מישהי כאן בפורום שהיו לה הפריות רק אחרי יומיים.
    בלי קשר אני חושבת שחמש זה מספר יפה אני מחכה לבדיקת דם אחרי החזרת מוקפאים וחייבת לאמר שאם זה לא יצליח אני ממש אתבאס לעבור שוב החזרת מוקפאים עם ה2 מוקפאים שנותרו לי כי הם באיכות פחות טובה מההחזרה העכשווית. זה מבאס לקחת הורמונים סתאם ולחכות עוד חודש בציפייה ולהתאכזב. נכון שיש סיכוי אבל האכזבה כל פעם מחדש קשה!!! לכן אם העוברים לא באיכות מספיק טובה, הכל לטובה!
    ההחזרה מחרתיים לא? מחזיקה לך אצבעות! מספיק אחד טוב וחזק!
  • שושההה תודהההההה נסיכההה!!!
    אמרו לי שההחזרה היא ביום שישי... למה מחכים 3 ימים??

ולמה הרופא אמר לי שיכול להיות גם יותר מ-5 הפריות??? איך זה יכול להיות אם כל זרע פגש ביצית אחת???

אה. ואני מבינה אותך ההמתנה היא באמת הכי קשה.. מתי יש לך בטא??
    מאחלת לך בטא מהממת!!!!!!!!!
  • שושה 10 - מאחלת לך שזאת תהיה ההחזרה האחרונה שלך , בטא מעלפתתתת והריון קל ותקין... ואת המוקפאים שיש לך נשמור להריון הבא בע"ה...
    עודדת אותי... תודה!!!!!!!!!
  • זה מצוין. הבנתי שלפעמים יש ביציות יותר צעירות שמופרות לאחר יום מהביציות האחרות ולכן זו הסיבה שיכול להיות שתהיינה יותר הפריות, וכן ההפך - יכול להיות שיהיו עוברים שלא ישרדו ולכן לא יקפיאו אותם.
    בהצלחה!
  • תודה נשמה ובהצלחה
  • חמסה חמסה חמסה!!!
    מאוד יכול להיות שיהיו עוד הפריות...
    אם האיכות טובה, גם הפריה אחת זה מצויין...

שיהיה בהצלחה!!!!!!
    מאחלת לך בטא מהמממממת!!!
  • זוהר מותק שלי תודה הבטא שלי יום א׳ יחד עם שושה 10 המהממת....

לשאלתך הבנתי שיש ביציות צעירות שהוצאו מוקדם כי הן בשלו פחות מהשאר בשחלה ולכן יכול שאחרי יום אי יומיים החוץ הן בשלות... לשאלה הבאה שלך... לא הן לא פחות טובות הן טובות באותה המידה..... חחחחחחחחחחחח

אני מאחלת לך להיקלט מהרררררר ובפעם הזו.... גם אצלי זו הפריה ראשונה....

נשיקות
  • זוהר היקרה, לי היו מתוך 20 ביציות 10 הפריות... זה בערך אותו היחס...
    רק צריך אחד עקשן ומנצח (אם יהיו שניים עוד יותר טוב
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • וואי תודה ... כמה עידוד!!!!

מחר אני יעדכן , אחרי שאסותא ידברו איתי... מה מצב הההפריות, עוברים וכו...
    נשיקותתת!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה