תגידו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן רואות האח הגדול?...?...?
    ראיתי פרק ראשון, היה מזעזע. מי אלו כל האנשים האלו ומאיפה לכל הרוחות הקריצו אותם?!
    וויתרתי.
    אתמול פתאום מצאתי את עצמי מול המסך. אין לי מושג מי שם אותי שם, ולאיזו מטרה.
    מי אלו??????????????? 2 הדתיות????????????????? הן נראות כמו פיקציה של החיים, לא?...
    זהו. לא יהיה יותר. זה סופי.
10 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי את פרק הכניסה לבית, וזהו.
    אתמול גלשתי להנאתי באינטרנט וראיתי כתבה על כך שבברזיל צולם אונס שקרה בתוך בית האח. לעיני כל!!! מזעזע!!! תוכנית רדודה כזאת!!!!
  • גם אני ניסיתי לראות אתמול....
    אני ממש לא מבינה מה אנשים מוצאים בזה
  • לא ראיתי אף עונה - לא מתחברת לזה
  • האמת שזה כבר מאוס ולעוס
    אבל מה שחשוב ששתי הדתיות עפו .הן היו הזויוווווווות ..אם היה אפשר היו רבות גם עם הקיר
  • אני מכורה מהעונה הראשונה בערך...
  • אני התחלתי לצפות באח הגדול בסוף העונה הראשונה ואני צופה עד היום רק בתוכנית עצמה...
    זיוה וברי מעלות לי את הסעיף ושורפות לי את כל הפיוזים!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא רואה את זה בכלל, לא ראיתי אף עונה

לא ברור לי איך אנשים יכולים לבזבז על זה את הזמן שלהם

• שרוני

• לא מבזבזת את זמני על האח הגדול...
    מעדיפה לראות איזה פרק של CSI ב-VOD

• ניצוש - אין על CSI!!!!!!!!

עכשיו אני מבינה למה אתמול בקולנוע היינו כמעט לבד
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה