היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשה אחרי שילדה הסתבך משהוא ״תשחיף מי שפיר״ יש דבר כזה?? או שאני לא זוכרת בדיוק בקיצור זאת הלידה השניה שלה
תודה בנות
[/center] ]
אחרי שילדתי בעלי סיפר לי שזה מה שהוא חשש ממנו כל ההריון, וגם בלילה ממש היה בלחץ מזה...
אני לא חשבתי על זה... וגם לך ממליצה לא לראות כתבות כאלה
אירוש, ברור שלא נצחק - אני מניחה שכל אחת מאיתנו התחלחלה כששמעה את הסיפור.
אני בטוחה שייהיה בסדר מתוקה
וואיי את מזכירה לי את עצמי גם אני חשבתי על זה המון בהריון.. פשוט אל תחשבי על זה אני מבטיחה לך שזה לא יקרה לך
תוציאי לך מחשבות כאלה מהראש ומהר סתם להכנס לסרטים למה לךךךךךךך הכל מלמעלה הכל יהיה בסדר ב"ה פררו רושה שלי
מאמי
לצערנו זה העולם שאנחנו חיים בו. וזה לא תלוי בנו הרי.... אז אין צורך להתעסק במחשבות כאלה... תנסי לא לחשוב על זה בכלל...
שתדעי לך שאנשים נהרגים בתאונות דרכים יותר מכל דבר אחר. ואף אחד לא פוחד לעבור בכביש או לנהוג. כי לצערנו זה לא תלוי בנו. אם זה הזמן זה הזמן. זה נשמע די מפחיד אבל ככה אני מתמודדת עם זה.
אני מכירה את המקרה טיפה יותר מררוב מדובר ברופאה בת 32 שהיא חברה של חברה שלי, בנות אם אתן יכולות תתפללו בשהילה, אני רק יודעת את השם פנינה דרור. בכל מקרה אירה חמודה את חייבת למגר מחשבות כאלה מראשך, מחשבות חיוביות מביאות עימם דברים חיוביים וכך ההפך.אז רק חיובי בבקשה
הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
לחשוב חיובי ומיד!
וואי זה היה הסרט הכי גדול שלי בהריון אני הייתי בטוחה שהולך לקרות לי או לעובר משהו תחשבי טוב יהיה טוב!!!!!!