מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהכרתי את בעלי עוד כשהיינו חברים ודיברנו על ילדים סיכמנו שאם יהיה בן אז אחד מהסבים יקח את השם והשני את הסנדקות,
    העניין הוא שאני לא ממש מתה על השם של אבא שלו וביקשתי מבעלי להוסיף עוד שם בנוסף לשם של אבא שלו והוא מתנגד בתוקף, לא מוכן לשמוע אפילו,
    אמרתי לו שבגלל שסיכמנו אז כך יהיה אבל שידע שאני לא מתחברת לשם הוא כועס ונפגע ולא מוכן לחשוב על זה בכלל! מבחינתו שלא נהיה יחד העיקר שזה יהיה השם הבלעדי בלי תוספת!
    בא לי לבכות

18 תגובות
עמוד 1

• מתוקה

• אני לא חושבת שיש וטו על כלום. צריך לשבת ולדון. לא יתכן שאחד יחליט בשביל השני זה תינוק של שניכם ועל כן זו צריכה להיות החלטה של שניכם.
    בלידה הראשונה בעלי ואני מאוד היינו חלוקים בנושא הסנדק. לכל אחד היה חשוב לתת לאבא שלו. בסופו של דבר הילד נולד, ערב הברית ועוד לא ידענו מה קורה (וחמישה חודשים דיברנו על זה!). החלטנו שהרי אף אחד לא יוותר נעשה הגרלה וזהו. עשינו הגרלה ואבא שלי יצא (אבא שלי דרך אגב הוא כהן והוא מבוגר יותר ולדעתי הגיע לו יותר אבל זה לא משנה) בעלי היה מאוד עצוב אבל החלטנו שכך מחליטים. בסופו של דבר בלילה שלפני הברית, כמה שעות מאוחר יותר, עם הרבה דמעות ובאמת הרבה דמעות ויתרתי לו. ואחרי שויתרתי לו הוא אמר לי בלידות הבאות לא יודע מה בן בת את מחליטה. מאז כבר (כמעט) שני בנים וברור שאני מחליטה אבל יחד עם זאת אני מתיעצת איתו.
    בקיצור - אין זוג שלא עומד בהתלבטויות ושאלות ואין זוג בלי ויכוחים וזה לא רק בקשר לתינוק וילדים אלא בכל דבר. אתם צריכים ללמוד לדבר אחד עם השני ולדעת שהחלטות בעיקר כאלה מקבלים יחד. זו דעתי
  • יוליה התבלבלת נשארו 24 שבועות

• הוא חושב שזה עניין של כבוד ושאבא שלו ממש יפגע אם לא נקרא בשם שלו או אם נוסיף עוד שם, בואו נתפלל כולנו ונחזיק אצבעות שאבא שלו יבחר בסנדקות ולא בשם

• הוא אמר לאבא שלו לבחור מה הוא רוצה שם או סנדקות,
    לדעתו הוא יבחר בשם 

• את רצינית???????
    לי היה מאוד חשוב לתת לעידן את השם של אבא שלי
  • סורי 24 שבועות
  • סוויקוש- הוא ירצה תאמיני לי שהוא ירצה והאמת שזה לא שם כזה נורא זה שם די נפוץ רק שלא התחברתי לשם

• אנ חושבת כמו שבעלך היה מצפה ממך שתהיי הוגנת בין הסנדקות לשם, כך גם הוא היה מתנהג. לשמואל שלי יש שם קצת "כבד", ובעיקר בגלל שאנחנו לא מהמגזר הדתי. אניובעלי החלטנו על השמות לפני שנכנסתילהיריון הראשון- וכיבדנו כל אחד בשם שנקבע מראש וכך גם בעניין הסנדקות. אניהייתי נפגעת אם בעלי היה אומר שהואלא מתחבר לשם של גליה- השם שקבענו מראש שנקרא לה.
    בהצלחה בבחירה...

• לילך אני לא אמרתי שאני לא יכבד את ההסכם ולא נקרא לילד על שם אבא שלו סך הכל ביקשתי להוסיף עוד שם כי לא ממש התחברתי לשם שלו וכן הוא נפגע, אבל אני לא יכולה להיות צבועה ולאהוב את השם בכוח  

• את תקראי לבן שלך בשני שמות???
    לאח של בעלי נולד בן שבעה וחצי חודשים אחרי ששמואל נולד- אחיו ואמא שלו אמרו שאין דבר כזה שאצל תורכים לא יתנו לילד הראשון את השם של ההורים של האב- בקיצור שמואל.... אחרי שהילד נולד קראו לו בשני שמות- והשם שמואל הוא השני. אשתו של גיסי פנתה לכולם באאותו היום ובקשה שיקראו לילד רק בשם הראשון- אני הזדעזעתי מהזלזול של השם השני- עדיף כבר לא היה להוסיף אותו- הרי גם כך הוא היה רק למחוייבות והוא עשה ההפך מהמושג כבוד.
    החלטנו עם בעלי שלילד שייוולד בקרוב נקרא באותיות מהמשם של אבי ולא בשמו- כי ידענו מראש ששניינו לא נתחבר לשם המקורי- כי הוא ממש "כבד"- ולכן כבר בתחילת ההיריון השני-ששעוד לא ידענו אם זו בת או בן- מצאנו שם שנושא שלוש אותיות מתוך השם של אבא שלי ולא ניתן את השם של אבא שלי בתור שם שני-כי אנחנו יודעים שנקרא לו רק בשם אחד.
    קחי בחשבון שאם בחרת בשם אחד או בשניים את צריכה לקרוא לילד בדיוק כפי שנרשם במשרד הפנים- כי לדעתי אחרת זה לא מכבד את השם.
    מקווה שתמצאו את דרך המלך בבחירת השם!

• נראה לי שהוא קצת מגזים בתגובה שלו

• לילדה שלי יש 2 שמות ואני אוהבת אותם

• הייתי במצב שלך (לא סיכמנו חפני אבל הוא רצה) ואני לא ויתרתי !
    מדובר בבן שלך. אבא שלי עשה אותו דבר לאמא שלי והיא נכנעה ואחי נתקע עם שם של זקנים ואמא שלי תמיד אומרת שהיא מצטערת שלא התעקשה יותר.
  • אני היתי מנסה לשכנע אותו גם לפחות על שם שני
  • תראי, שם זה דבר נורא נורא גדול וחשוב בעיניי. כשהיתי בהריון עם הילדה חשבתי כל החודשים על שמות והינו סגורים על שם כבר מחודש שביעי בערך. כשהיא נולדה קרו כל מני דברים והכל ירד לטמיון....השם הוחלף והוא אפילו לא היה ברשימת השמות הבחרנו מלכתחילה. אין מה לעשות, אנו בני אדם, גם אם קבעתם משהו מראש, זה יכול להשתנות ובתור בעלך, הוא חייב להתגמש כי את לא יכולה להרשות לעצמך (לפי דעתי כמובן) לקרוא לילד בשם שלא מתחבר לך או סתם לא עושה לך את זה! זה הילד שלך, את חייבת להיות שלמה עם הבחירה ולא רק בגלל עניין של כבוד.
    אישית לא היתי מוותרת לבעלי, כי מה לעשות, החיים הם דינאמיים ולא כל מה שמסכמים מראש מתאים לסיטואציה אחרת....צריך באמת ללמוד להתגמש.
    מקווה שתגיעו לעמק השווה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה