היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי שזוכרת שאני בתחילת הריון (לפני חצי שנה עברתי גרידה). ביום שני ראו שק הריון בתוך הרחם ריק. היום הלכתי עקב הפרשות מרובות. ראו שק ממש קטן עם נקודה מהבהבת נאמר לי שזה דופק אבל לא נצפה שק חלמון ביקשו לבוא שבוע הבא. רק אלוהים יודע מה אני עוברת, בבקשה מה זה אומר? אציין שלפי מחזור אחרון צריכה להיות שבוע 7 לפי השק הריון 5 + 4 ימים איך יכול להיות דופק לעובר בלי שק חלמון????
19 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג מאמי, מנוסות יענו לך
בהצלחה
מאמי הכל יכול להיות לי ראו עובר שלם!!!! בשבוע 13
US זה לא תורה מסיני. + עם כל הכבוד לרפואה. רפואה- זה לא מדע מדויק. (מתמתיקה נגיד זה כן) יכול ליהיות שפשוט לא ראו על המסך את השק והוא קיים.
מאוד עצוב לי שבחורה שנכנסה להריון מגיעה למצב של חרדות על שום דבר. לפעמים נדמה לי שהנשים פה במדינה אחרי שהן מסיימות להזדיין רוצות לראות עובר על המסך. טוב שלא מאפשרים להן באמת. הן יראו ביצית מופרת בת 8 תאים בחצוצרה ויאכלו סרטים שיש להן הריון מחוץ לרחם ודאגות וחרדות עד הUS הבא. למה זה קורה? זה מעצבן אותי!!!!!!
ולעינינו- לגבי השבוע המוקדם באולט' היה לך ביוץ מאוחר ממה שמחשבים. והכל בסדר איתך! והפרשות מרובות זה עוד יותר בסדר, ואפילו עם ההפרשות האלה כללו קצת דם זה גם בסדר כי זה ההשרשה.............
הקיצר- אם את לא תקחי רגיעון.........אני אקח אותו!
חחחחחחח מיצי יא קרועהההההההההה
אין לי מושג אולי תתיעצי עם רופא ממוחה? שההיה בהצלחה
למיצי אז אם קראת לפני כן עברתי גרידה לא מאחלת לאף אחת לעבור את מה שאני עברתי. אז בבקשה לא לשפוט.
חיוכית אני מאמינה שמיצי לא התכוונה לפגוע או לשפוט
חיוכית. כן קראתי שעברת את זה. אז אני מבינה שמה שאת מרגישה זה לגיטימי ויש לזה מקום! אמרתי דברים בכללי,בפסקה האמצעית, שהם לא נוגעים אליך ישירות.... ולמה אמרתי? כי זה כואב לי ולא נעים לי שאת ולא משנה מה עברת, שאת בחרדות. אז כבר נכנסתי לנושא עמוק יותר. כי הרי מבחוץ, נראה שאין סיבה לדאוג...אז אני רוצה שגם את תראי את זה. לא התכוונתי לשפוט אותך
תודה לבנות המקסימות. למיצי, היום בבוקר קראתי שוב את ההודעה שלך, והאמת שזה מצחיק וצחוק זה בריא אז תודה גם לך. אתמול הייתי קצת עצובה אז לא ראיתי את זה כך, סורי.
אין לי מושג, מקווה שיהיו בשורות טובות.
מחלת לך שהכל יהיה תקין , תהיי רגועה עד כמה שאפשר
לפעמים רופאים מלחיצים בלי סיבה מיוחדת...
יש דופק הוא לא צץ סתם....תנשמי עמוק חרדות רק יזיקו לך ולעובר שחי בתוכך...
הסיבה לגיל ההריון היא ביוץ מאוחר קורה להרבה....
בע"ה עוד שבוע תראי גם חלבון
תודה לכולן על התגובות. מקווה לבשורות טובות יום שני. אעדכן בהמשך:-). בע"ה.