קרן kk - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה ממש נדרש שאני אכתוב לך גם כאן איפה שהכל התחיל קודם כל דמעות של אושר כבר זלגו ל
    לי בטלפון אושר כזה אי אפשר לתאר קצת יהיה לי קשה להיגמל מהמפגשים השבועיים שלנו ולרדת לפעם בחודש אני אוהבת אותך אני פוגשת המון אנשים אבל את את אדם נדיר נקי עם נתינה שאין לה סוף היית אמיצה לאורך כל הזמן ויש רק ללמוד ממך ואני כבר מנחשת איזה אמא מדהימה תהיי
    אויש פשוט אין לי מילים
    מדהימה שכמותך
    קרן אור
5 תגובות
עמוד 1
  • מחזקת את דבריך כנרת!!!
    יא מדהימה אחת!!! מרגישה בדיוק כמוך...

אכן קרן אור... אולי קרן תקראי לבן או לבת
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • יאאאא כנרת, הצלחת לפתוח לי שוב את הברזים של הדמעות...
    אני זוכרת את היום הראשון שהגעתי אלייך בעקבות המלצה של אורטל המהממת, הייתי כל כך מיואשת ולא ידעתי בכלל איך הגעתי לזה בכלל...
    מה לי ולמחטים?!???
    את תמיד היית שם בשבילי ותמכת בי פיזית אבל בעיקר נפשית... הפכנו לחברות מעבר ליחסי מטפלת מטופלת... בקיצור, אני חייבת לך הרבה!
    תודה אהובתי ואם את חושבת שנתראה פעם בחודש, אז את טועה... לפחות פעם בשבוע לשוקו חם!
    אז תודה!!

ושיר, מה שיש לי להגיד אני אומרת לך בפרצוף, את מדהימה ואין עלייך ואת תמיד מרגשת אותי מחדש.
    אני בטוחה שהבשורה שלך קרובה מתמיד!
    את מדהימה ויד לי באמת את הזכות להכיר אותך.

תודה אהובות שלי, עשיתן לי את היום!

• מרגש
  • כמה מילים ...

מחזקת את דבריה של כנרת
    +
    מחזקת את דבריה של קרן

"אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד ... "

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • אורטל , אין עלייך!!!

לא כל יום מוצאים אנשים כאלה כמו בפורום הזה,
    ואני יכולה להגיד בלב שלב שיש לי הזכות...

כולכן כבר הרבה מעבר לחברות לפורום, אתן כמו משפחה שלי!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה