היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה: אנחנו תכננו לנסוע חודש הבא לסוף שבוע לבית מלון, חבר של בעלי היה אמור לסגור הכל בטלפון, הוא התקשר לבעלי ביקש ויזה על מנת לסגור, אז בעלי כמובן נתן לו.. אז שאלתי את בעלי אם מורידים את זה החודש אז הוא אמר שהוא לא יודע, ואני כמובן חשבתי שהם לוקחים מס' ויוה כעירבון.. למחרת חבר של בעלי ביטל את ההזמנה, אחרי שהוא כבר נתן את מס' הויזה, אז הייתי בטוחה שהם לא לקחו את הכסף. אני בדרך כלל תמיד בודקת באינטרנט , מה מצב חשבון, והורדות. ומה אני רואה, שהייתה הורדה דרך וואלא
7 תגובות
עמוד 1
תתקשרי לחברת האשראי על מנת לבטל את העיסקה
תודה מאמי
אנחנו הזמנו משהו מהאינטרנט וזה פשוט לא הגיע! אחרי חודש וצי ביטלנו את העיסקה והוחזר לנו הכסף
ממי תתקשרי לשירות לקוחות של וואלה שופס קניה טלפונית אפשר לבטל בתוך 14 יום ולקבל החזר כספי
תתקשרי למלון שיעשו לך זיכוי בכרטיס אשראי
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
נראה לי שלא יחזירו לך את התשלום הראשון אבל תנסי מי יודע? בהצלחה
לכל מלון יש מדיניות ביטולים ..... לרוב הם גובים כסף אם הביטול הוא בערך 3 שבועות לפני מועד הנופש לפי מה שאני יודעת תבררי שווה לבדוק ופעם הבאה שבעלך ילמד לקח שהחבר שלו יתן מס אשראי ולא הוא אם החבר אחראי על הביטולים