Kk קרן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי קרן רציתי לשאול עם לקחת כדורים בנוסף להזרעה או שזה היה הזרעה ללא הורמונים? וכמה זמן את כבר מנסה ? ומה היתה הבעיה ? סורי על כול השאלות פשוט אני מחפשת קצת תקווה ו ושוב המון מזל טוב
4 תגובות
עמוד 1
  • היי שושון
    אני פוליציסטית ולבעלי יש בעיית זרע קלה
    אנחנו מנסים 9 חודשים טבעי, חודשיים עם אקקלומין 3 הזרעות שנכשלו ואחרונה שהצליחה....
    אחרי 3 הזרעות החלטתי שהרופא שלי לא מספיק קשוב אליי ועברתי לרופא חדש מדהים!
    לאחר שיחה הוא הציע לנו לעבור ישר להפריה והחלטנו ללכת על זה. בעלי קצת חשש ורצה לנסות הזרעה פעם נוספת, אבל אני הייתי מאוד ממוקדת מטרה ורציתי להגדיל את הסיכויים בהפריה...

הטיפול התחיל ממינון נמוך כי אני מאוד רגישה להורמונים ונצפה רק זקיק אחד מהמם!
    נפגשתי עם הרופא והוא העלה בפני את האופציות וקיבלנו החלטה
    1- לוותר על החודש ולהתחיל עם המחזור במינון גבוה יותר
    2- ללכת על שאיבה בתקווה שהזקיק לא ייביץ ולהתפלל לנס שתהיה הפריה
    3- לעשות הזרעה כפולה ולקוות שתיקלט

החלטנו ללכת על הזרעה- מספר 4 זה מספר המזל שלי!
  • הי קרן איזה כיף לקרוא את כול מה שעברת זה נותן כל כך תקווה אני עכשיו גם אחרי תשעה חודשים של ניסיון טבעי ועוד שלושה הזרעות ללא הורמונים ועכשיו זה הפעם הרביעית והתחלתי לקחת איקקלומין מקווה שגם לי זה תהיה פעם רביעית ומנצחת. תודה על התקווה
  • גאה בך שהלכת למקווה. הכל ממנו - את מדהימה
  • שושון מאחלת לך פעם רביעית שתגיע החסידה!!!
    יש לי הרגשה שהפורום הזה הולך להיות מוצף בחסידות!!!!
    סבלנות ודבקות במטרה משתלמת בסוף...
    שמחה שיכלתי לעודד אותך קצת...

אני גם שמחה שהלכתי למקווה...
    גררתי איתי את נטאלי וזו היתה חוויה מדהימה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה