לבנות שבדיאטה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן אוכלות בבוקר בצהריים ובערב.......?

7 תגובות
עמוד 1

• את הלב.

• חחחחחחחח גם אני אוכלת את הלב......
    אוף זה כל כך עצוב ישבתי בבוקר והסתכלתי ב-3 אלבומים שלי שהייתי יפה צעירה ו.......רזה!!!

• בבוקר אני לא אוכלת כלום עד 12:00 לפעמים שממש בא לי אז פרי , ב12:00 אני אוכלת מנה בשרית עם כף פחממה (אורז או תפו"א ) וסלט ירקות. אחה"צ אני שותה נס על חלב עם איזה עוגיה , ואז בערב אני מכינה לי סלט עשיר. אני מכינה סלט עם כל מיני ירקות ושמה לפעמים בולגרית 5%, לפעמים טונה, לפעמים חצי אבוקדו , פיטריות מטוגנות.... וזה כדי שהסלט לא ישעמם לי
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירה צעירה ויפה...את קרועה את צעירה ויפה צאי מהסרט!!!... אולי יש עלייך כמה קילו עודפים אבל זה ירד....בע"ה שיהונתן יגדל עוד טיפה וילך ותצטרכי לרוץ אחריו כל היום הכל ירד לבד

• שירה , תראי אם רק תורידי מהתפריט שלך את הדברים המשמינים כמו לחם, בורקסים וכו', ותראי איך תרדי מהר. אני הורדתי את הדברים האלה ואני כבר ירדתי 4 קילו תוך 5 חודשים.
  • תודה בנות כן לילוש אני מרגישה מכוערתתתת והבטן שלי מגעילה אני לא יכולה להסתכל במראה

• ממליצה בחום להכנס לאתר של - חלי ממן - קבוצת תמיכה להרזייה
    יש לה תפריט מגוון מתכונים ואפילו פורום מקצועי שעונה על שאלות,
    והכול נגיש ובחינם
    ויש גם אפשרות להכנס לחוצץ אישי ולהדפיס דפי רישום של אוכל
    היא תותחית ואפשר לאכול הרבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה