פשוט מקומם ! דם טבורי דרך מאוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    גם אני נמצאת בישורת האחרונה ומתלבטת לגבי איסוף דם טבורי. אחת הסיבות שהצטרפתי ל"מאוחדת שיא" היתה בגלל שידעתי שנושא איסוף הדם הטבורי ניתן שם בהנחה מאוד גדולה, ולמרות שהתשלום החודשי לביטוח הזה הוא די גבוה - הצטרפתי אליו מסיבה זו. עכשיו, רק שבמקרה עכשיו שמעתי (שכן, כמובן, אף אחד לא עדכן במוקד כשביקשתי לקבל פרטים), שההנחה מותנית בזה שאת נשארת מבוטחת בביטוח "שיא" 15 שנה (!!!!!!!!!!!) שכן במידה ואת בוחרת לעזוב את קופת החולים או חלילה וחס לחסוך קצת כסף ולחזור ל"מאוחדת עדיף" (שגם שם התשלום הוא לא נמוך), מחזירים לך את החלק היחסי של הסכום ואת צריכה לחדש את החוזה מול החברה עצמה (שם הפרשי המחירים נמדדים באלפי שקלים).
    אני לא יודעת מה אתכן, אבל אותי זה כל כך מקומם. זה מדהים אותי שאני משלמת סכום לא מבוטל כל חודש עבור שרותים שאני בכלל לא זקוקה להם, אבל לאלה שאני זקוקה, אני מתבקשת להתחייב לתקופה בלתי הגיונית ש 15 שנה. התשובה שלהם היא שהם מפסיקים לבטח את המנה, אבל הרי זה כלל ל א נכון כי המנה עוברת מיידית לחברה פרטית וכל ההליך מתבצע שם ולמאוחדת אין שום קשר איתם אחרי זה. כל תביעה שלי היא מול החברה ולא מול מאוחדת. בקיצור, מחזיקים בי בת ערובה רק כדי שאמשיך לקבל את ההטבה של הדם הטבורי. אני כל כך כועסת שבא לי לעזוב את הקופה עכשיו.
12 תגובות
עמוד 1
  • אני בהחלט מבינה אותך
    שמעתי על העניין במאוחדת ובכללית שהסכומים יחסית נמוכים אך הם מחייבים אותך להתחתן איתם
  • מה?!?! אני בשוק!

גם אני מבוטחת במאוחדת שיא וזו פעם ראשונה שאני שומעת על זה!!
  • לא עדיף לתרום דרך מד"א ?
  • חצופים
  • אני יודעת כמה זה חשוב וטוב לשמור אבל אני עם הלן- גם חושבת שזה עדיין לא "מפותח" בארץ- העובדה היא שאין מישהו שיכול לענות בביטחון על השאלות של ההורים.

• מצרפת לך הפניה לגבי שמירת דם טבורי. מקווה שיוכל לעזור
    דם טבורי
  • יקירתי אני לא יודית איפה שמעת את זה אבל זה ממש לא נכון....
    התקשרתי לברר פרטים וקיבלתי פירוט מפורט מאוד לגבי התהליך
    למאוחדת יש הסדר עם חברת טבורית
    הלקוחה משלמת את ההשתתפות העצמית ע"ס 2695 ₪ בפריסה ל15 שנה
    ומאוחדת משלמים את חלקם לטבורית.
    במידה והלקוחה עוזבת את מאוחדת היא ממשיכה לשלם לטבורית את חלקה ומאוחדת ממשיכים לשלם את חלקם
    כך ש אף מבוטחת ממש לא נשארת אתם ב"חתונה קתולית"
  • מה פתאום!!! זה ממש לא נכון
    את משלמת לטבורית את הסכום שאת אמורה לשלם של ההשתתפות העצמית, את יכולה לחלק לתשלומים, והתשלום של ה 15 שנה זה מאוחדת משלמת לטבורית, בין אם את עוזבת ובין אם לא
    לא אין שום קשר לזה ואת לא "חייבת" להישאר בביטוח
  • אבל זה לא נכון...וחוץ מזה אני פרסתי ל10 תשלומים יצא לי בערך 200₪ לחודש וזה סכום זניח לעומת השקט הנפשי שזה נותן לי ושלא נצטרך וגם אתם לא
  • יש מבצע לטבורית בפורטל יולדת - תבדקי - מאד מומלץ
  • יש מבצע לטבורית בפורטל יולדת - תבדקי - מאד מומלץ
    הי קרין
    לדעתי כדאי להוריד את הפוסט הזה, מעבר לזה שהוא לא נכון הוא מאוד מטעה
  • היי נוי - הפוסט הוא מ-2012 ולא יודעת למה מישהי ענתה והתחילה שרשור חדש....
    בכל מקרה, יש פרטים על טבורית בפורטל יולדת וכל אחת תעשה את החישובים שלה וכמו בכל דבר,
    כדאי להתעלם משמועות ורכילויות ודעות לא מבוססות ולעשות את המחקר שלך באופן אישי כדי
    שתהיי בטוחה אם מתאים לך לעשות או לא לעשות ובמה זה כרוך. תודה על ההערה.. קרין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה