היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הרבה זמן לא הייתי כאן והאמת שברגע האמת אני עדין צריכה את כולכן.. שאלה חשובה- אתמול הייתי אמורה לקבל ולא קיבלתי, יש לי כאבי בטן כאילו עוד רגע אני מקבלת, עשיתי בדיקה קודם של מקלון הזהב, ויצא לי פס ככה של בצד C ובצד הT יצא פס חלש חלש חלש, שתחילה לא ראיתי אותו עד שהתקרבתי ממש, מה זה אומר לדעתכם שזה סתם תקלה?
keren
20 תגובות
עמוד 1
בובה אני חושבת שאפשר לומר מזל טובבבב.. הרי הסיסמא זה-פס זה פס.. שיהיה תקין ועגול מתוקה..
גם פס חלש זה פס, תעשי בדיקת בטא ותוכלי להיות בטוחה בהצלחה
חמודה, איזה כיף!!!!
קולולולולולולוללולולו!!!
תודה מקסימות !!! תודה שאתם שם תמיד!!! אני נרגשת ואני מנסה שלא יותר מדי! כדי לא להתאכזב. איך אני עושה בדיקת דם, מה להתקשר לקבוע??? להתקשר לרופא משפחה, רופא נשים??? איזה בורה אני בנושא....
keren
גם אני עשיתי בדיקת הריון יןם אחרי שלא קיבלתי ויצא לי פס כולכך חלשששששש שחשבתי שאני מדמיינת!!!! אבל כמו שאומרים פס זה פס!!! מזל טוב יקירתי!!!! לכי לעשות בדיקת דם.
אצלנו אני יודעת שצריך הפנייה מרופא - יכול להיות גם רופא משפחה והולכים לעשות את הבדיקה, לא צריך לקבוע תור
יש הריון מזל-טוב ,רק תעשי בדיקת דם
יו קרן... מזל טוב !!! איזה יופי שיהיה קל ותקין.. תבקשי מרופא המשפחה שלך (או מהרופא נשים) הפניה לבדיקת דם לבדיקת בטא... ואז אחרי 3 ימים את עושה שוב בדיקת דם לראות שהבטא הכפילה את עצמה.. בהצלחה !!!!!!!!!
וואוו.. הלוואי שזה באמת הריון!!! שיהיה המון מזל טוב!! מחכה לעדכון אחרי הבטא.. מחזיקה אצבעות!!
me
ככה היה לי נראה לי שאפשר להגיד מזל טוב אבל תעשי בכל מקרה בדיקת דם.
מזל טוב
אם את במאוחדת אז לא צריך הפנייה את פשוט הולכת ביום ראשון בבוקר ומבקשת לעשות בדיקת הריון.
בהצלחה
זה בדיווק מה שקרה לי - חשבתי שהזיתי פס :) מזל טוב יקירתי!!! שיעבור קליל ותקין
יאוווו ממיייי איזה כיף כמו שאמרו הבנות גם פס חלש זה פס, יאללה לבטא מושלמת ולהמשך תקין וקל
רעות
תודה רבה לכולן!!! רק עכשיו חזרתי מהעבודה, וראיתי שוב את הפס החמוד שלי, אני מאוד מקווה שזה הריון, התרגלי כבר לרעיון! עדין לא סיפרתי לאף אחד כי כמובן אין מה לספר ממש. בכל מקרה אני בכללית, ואני לא מקומית אז כנראה שרק בראשון אני אלך. שוב תודה לכולן כיף לי שאתם שם בשבילי!!!!
keren
איזה מרגש! המון מזל טוב!!!!
מזל טוב!! איזה יופי!!!
היי מאמי... פס זה פס...
הייי קיבלתי את הבדיקות דם! אני בהריון !!!! תודה לכולן על התמיכה אין עליכם...