שושה 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה איתך??? אני סופרת את הדקות.... אני לא מרגישה כלום - יום שני היה לי כאב בבטן התחתונה התכווצות לאיזה 15 דקות והחזה התנפח אבל מאז כלום כלא היה....

אני מתחילה להאמין שכנראה לא ניקלטתי וזה מבאס מאד אבל מתנחמת בבשורות המשמחות של קרן וימית .....

עדכני אותי....
22 תגובות
עמוד 1
  • סליחה שאני "נדחפת"....
  • נטאליייייי ימהממת נראה לך שאת נדחפת....תודה רבה רבה על ה

הבטא ביום א׳ בע״ה
  • הלוואי
  • אני.. מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    לא התכווצות ולא נעליים! לא היה לי שום תופעות לוואי, לא כאבי חזה ולא בטן, כבר מתחילה להזות לדמיין שיש לי כאבי מחזור אבל לא עוזר..
    חוץ מ.. פיפי כל שעתיים שזה פחות מתאים לי ואני גם לא שותה כ"כ הרבה (כי זה מוקפאים).

אני לגמרי מתנחמת בבשושרות של קרן וימית, אמנם עברתי כבר 5 הזרעות עם הורמונים, 2 שאיבות והחזרת מוקפאים, אבל אם המספר של קרן הוא 4 אז אולי גם שלי ובהחזרה הרביעית זה יצליח

איזה באסה זה לרצות שהסופ"ש יעבור מהר?

נטלי- מתה עליךךךךךך אני מקווה שהכל טוב איתך ויש עוברים לתפארת מדינת ישראל
  • אויייייי זה כזה קשה!!!!! מזל שיש אותכן....

שושה פיפי זה גם סימן לי יש פיפי אבל אני שותה המון חחחחחחחחח גורמת לעצמי להרגיש מזל שבעלי חוזר היום מהבסיס!!!! יהיה לי למי לבכות ולהציק כי כל השבוע דיברתי עם הקירות ועם הכלב המהמם שלי נשבעת לכן הוא( הכלב) כבר רוצה שאני יהיה בהריון מרוב שאני משגעת אותו והוא כזה חמוד מסתכל עלי כאילו הוא מקשיב לי באמת חחחחחחחחח

• שושה 5 -קרעת אותי מצחוק עם הכלב שלך !!!!!
    חבריקה שלי ושושה 5 היקרות - אני בטוחה שאתן תמשיכו כאן את הבשורות החיוביות והמשמחות,ה הגיעו אלינו לחמם לנו את הפורום כי הקור בחוץ מקפיא אותנו ...
    קחו נשימה עמוקה עד לבטא,שתקבלו בטא שמנה ורחבה של שלוש ספרות
    עם המון אהבה
  • חחח אני מדמיינת את שושה 5 מדברת כל היום עם הכלב והוא כזה חמוד מרים את האוזניים, כולו אוזן ומתפלל שהבעל כבר יחזור הביתה להחליף אותו
    ממש כואב לי על הכלב הוא בטח נקרע כשראה אותך עצובה

חבריקה שלי, את הכי בעולםםםםםםםםםםםםם אתקשר עוד שעה לחפור לך
  • חחחחחחחח הרגתן אותי אם הייתם רואות תמונה שלו הייתן מתעלפות מצחוק (הוא מלטז קטן וחמוד) אבל אל דאגה הוא מקבל חטיף טעים על כל קדיחה שלי חחחחחח....

בטוחה שקרן וימית פתחו את המזל ובקרוב ה- תגיע לכולנו....
  • ההמתנה הזו קשששה ומתסכלת,
    אבל כמו שאני רואה אתן מאוד יצירתיות,... חחח חח

סימנים לא בהכרח מעידים על הריון או לא ואין מה להילחץ אם אין...
    רק בדיקת דם תאשר את התוצאה!
    בתקווה שהמזל של הפורום באמת נפתח!
  • שושה10- הכל בסדר איתי
  • נטלי מאמי אני כ"כ מאחלת לך שתהיי הבאה בתור אחרי קרן ואז אני בטוח אלך למקווה לטבול! אני רוצה אבל לא יכולה לוותר על ה.. עם בעלי, בייחוד בתקופה הזאת עם כל העצבים ככה משלימים :-)

בננות אל תכעסו על מה שאני הולכת להגיד, אבל אין כמו אינטואיציות חזקות של אישה. אני מרגישה שלא נקלטתי וכבר חושבת על הטיפול הבא..
    צריכה את עצתכן: נשארו לי 2 מוקפאים באיכות טובה אבל פחות מההחזרה העכשווית שנניח ולא הצליחה, אז מה הטעם שוב לקחת הורמונים ולהתאכזב (ועוד החזירו שלושה). האם יש אפשרות שיתנו לי לעשות שאיבה למרות שיש מוקפאים? וא בטיפול הבא הבא אחזיר אותם במנוחה בין שאיבה לשאיבה (כמובן בתקווה שלא אצטרך). מה אתן הייתן עושות? (קחו בחשבון פרמטר חשוב וזה הגיל שלי.. 34)
  • שושההההה 10 לא לאבד תקווה - גם אני לא מרגישה כלום אבל עדיין בלבי תקווה - האמת שגם אם לא ממשיכים הלאה לעבר המטרה!!!!

זה ילד ראשון גם שלך?

מאחלת לך הצלחה ולגבי שאלתך כדעתי תנסי לדעתי עם המוקפאים שאיבה זה עדיין הליך פולשני שידיף שהגוף לא יעבור....

נשיקות
  • שושה10 יקירתי, אני אגלה לך סוד,
    אחרי כל האכזבות שהיו לי בדרך וכל התשובות השליליות שקיבלתי, החודש גם אני הייתי פסימית.
    שימי לב שזו פעם ראשונה שלא שיתפתי את הפורום המדהים הזה שבכלל עברתי הזרעה...
    בגלל שלא הצלחנו ב3 הזרעות התכוננו להפריה, אבל שבסוף עשינו עוד הזרעה, שאלתי את עצמי: מה הטעם... אז הנה הטעם!! נסתרות הן דרכי האל ואם לא הצלחת פעם קודמת, זה ממש ממש לא אומר שגם הפעם אבוד...
    אני לא קטנה ממך בהרבה, רק בשנתיים והרופא קורא לי צעירונת... חח חח
    אז תשארי אופטימית והלוואי וניקלטת ולא תצטרכי בכלל את המוקפאים...
    שבת שלום והרבה אמונה
  • הלו הלו מה זה הפסימיות הזאת?!?!?!!!
  • שושה 5 זה ילד ראשון.
    אחד הפחדים שלי הוא שיגיע הרגע שאנצל את ה4 שאיבות שמגיע לי בשנה ואחכ אאלץ לחכות חצי שנה עד שאוכל שוב להתחיל בטיפולים. אני רוצה 3 ילדים ולא מוכנה לוותר על זה בעד שום הון שבעלום!
    מחזיקה לך אצבעות מתוקה שלי שתופתעי ונוכיח לכולן שבאמת לא חייב שיהיו סימנים :-)

קרן כמה שאני מאושרת בשבילך, חושבת עליך המון ומנסה לדמיין איזה חיוך ודפיקות לב היו לך כשראית את תוצאת הבטא ! והרגע בו את מספרת לבעלך יואווווווווו כמה מרגש!
    תודה על השיתוף והלוואי והטיפול הזה יגמר כמו הסיפור שלך. תודה על השיתוף!
    מאוד חיזקת אותי עם הבשורות הטובות ואני אופטימית שגם במידה ולא החודש אז חודש הבא.
    יש לי יומולדת בחודש הבא ומאוד מקווה שאקבל מתנה שתשאר איתי לכל החיים :-)
    נשיקות!!!
  • נטלי את קורעת אותי כל פעם מחדש! חחח
    ידעתי שתתני לי בראש על התגובה הזאת :-) מרגישה שאנחנו מכירות שנים חחח
    שבוע הבא שבוע חשוב להרבה בנות פה ואני מאחלת לכולן מכל הלב שזה יהיה שבוע בלתי נשכח!
    אוהבת המון!
  • נטלי את קורעת אותי כל פעם מחדש! חחח
    ידעתי שתתני לי בראש על התגובה הזאת :-) מרגישה שאנחנו מכירות שנים חחח
    שבוע הבא שבוע חשוב להרבה בנות פה ואני מאחלת לכולן מכל הלב שזה יהיה שבוע בלתי נשכח!
    אוהבת המון!
  • שושה מה יהיה איתך?

עוד פעם פעמיים?
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושה מה יהיה איתך?

עוד פעם פעמיים?
  • חחחחח סתאםםםםם....

את יודעת שאני חולה עלייך....
  • הכי חשוב לא להספיד כלווווווווווווווווווווום
    עד שה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שיר כפרה עליך אני רוצה שהכל יהיה ברור חחח סתאםםםם לא מבינה למה כשאני כותבת מהטלפון אז לפעמים זה מופיע פעמיים

פונפון התיאוריה של לא תופסת אצלי :-) אני תמיד מקבלת רק אחרי שמפסיקה את התמיכה. בכל מקרה הבדיקת דם מבשרת לי ולא המכשושה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה