מישהי עובדת במכס....?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

4 תגובות
עמוד 1
  • מה את צריכה יש לנו ידע{אנו עובדיםביצוא\יבוא}
    אוךי את צריכה עמיל מכס?
  • אמא שלי גרה במיאמי...
    היא שלחה לי חבילה בסוף דצמבר...עם מתנות ל 3 הילדים...
    היום הלכתי לאסוף את החבילה מהדואר...ואמרו לי שנפלתי על בדיקה... שיקפו... וקבעו שאני צריכה לשלם 380 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השיחה עם המנהל של המכס... אמר שיבדוק ויחזור אלי...
    אם יש טעות במחירים שאמא שלי הצהירה...שתשלח קבלות .
    דיברתי עכשיו עם אמא שלי....
    אין לה קבלות כי לא חשבה שאני שצטרך אותם- פשוט זרקה.

ומה???????????????
    טעתה במחירים שרשמה.....

היא עשתה חיישוב לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן-
    הצהירה על יותר כאשר בפועל הסכום של תוכלת החבילה...נמוך בהרבה ממה שרשמה !!!!!!!!!( על הפתק של הדואר במיאמי)

אני לא יכולה/מוכנה לשלם 380 ש"ח .....

מה עושים ????????????

מישהו יכול לעזור לי לשחרר אותה ללא תשלום- או תשלום של לא יותר מ 100 ש"ח נגיד ???????

אני אתקשר ביום ראשון כדי לשאול אותו אם הוא יכול לשוח נציג שיבוא ויפתח את החבילה לידי ויראה ....אפשר ?
  • ממי קשה לי לאכזב אותך!
    אםנפלת על שיקוף אין מה לעשות
    וכן צריך לשלם אין כ"כ מה לדבר שם עם המכס

{שבוע שעבר קיבלנו קונטינר מהודו והחליטו שיש שם סמים שילמנו שיקוף כמעט 1000 שח ובסוף לא מצאו כלום!}
    אין מה לעשות אילו החיים ומי שטוב לפעמים נדפק!
    בכל אופן מאחלת לך הצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה