היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התינוק שלי בן חודש וחצי ואני ממש לא יודעת מה עושים איתו !! לוקח לי המון זמן להרדים אותו, על הידיים כמובן, הוא נרדם וקם כל כמה שניות. כשאני מניחה אותו במיטה הוא קם מיד או אחרי גג חצי שעה. כל שאר הזמן צורח ורוצה שאטייל איתו בבית. בעניין השינה אני כבר מיואשת, ומרוב שאני מנסה להרדים אותו כבר "בוחת לו השינה". השאלה מה עושים איתו בזמן שהוא ער ? אני שמה בנדנדה, אוניברסיטה, טרמפולינה וכו' אבל הוא מחזיק שם כמה דקות ומה כל השאר ? היתכן שאצטרך לקפץ בבית רוב היממה ? אני ממש לא יודעת מה לעשות. כותבת בכל פורופ אפשרי ושואלת את מי שרק אפשר ולא מצליחה לקבל מענה ברור. אולי מישהי חוותה את זה ? ממש לא כיף לגדל ככה ילדים... אני ממש מדוכאת ולא מבינה למה הייתי צריכה את זה !
4 תגובות
עמוד 1
את נשמעת מאוד עייפה ומאוד מתוסכלת....
ההתחלה מאוד קשה! את חייבת להתאזר בסבלנות את והוא צריכים להסתגל למציאות החדשה. תיעזרי בבעל, אמא, אחות, חברה..שייתנו לך מדי פעם שעה הפוגה
נוגה תודה רבה ! האמת היא שיש לי אפשרות לקבל הרבה עזרה מהמשפחה שלי, אני נוהגת להתעקש להסתדר לבד בדרך כלל אבל כנראה שלא תהיה לי בריבה. הבן הגדול יותר היה ממש נוח, יש תנומות ארוכות ונרדם בקלות, ציפיתי שגם הפעם זה יהיה כך... אני צריכנ למצוא דרך להאריך את התנומות שלו לארוכות ורצופות ולא חטופות וקצרות כי כך הוא עייף כל היום ומנמנם וגם אני...
תעזרי במישפחה כך גם הם יהנו מהבייבי החדש וגם את תנוחי ..