אז מה עושים איתו ? עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חודש וחצי ואני ממש לא יודעת מה עושים איתו !!
    לוקח לי המון זמן להרדים אותו, על הידיים כמובן, הוא נרדם וקם כל כמה שניות. כשאני מניחה אותו במיטה הוא קם מיד או אחרי גג חצי שעה. כל שאר הזמן צורח ורוצה שאטייל איתו בבית. בעניין השינה אני כבר מיואשת, ומרוב שאני מנסה להרדים אותו כבר "בוחת לו השינה". השאלה מה עושים איתו בזמן שהוא ער ? אני שמה בנדנדה, אוניברסיטה, טרמפולינה וכו' אבל הוא מחזיק שם כמה דקות ומה כל השאר ?
    היתכן שאצטרך לקפץ בבית רוב היממה ? אני ממש לא יודעת מה לעשות. כותבת בכל פורופ אפשרי ושואלת את מי שרק אפשר ולא מצליחה לקבל מענה ברור.
    אולי מישהי חוותה את זה ? ממש לא כיף לגדל ככה ילדים... אני ממש מדוכאת ולא מבינה למה הייתי צריכה את זה !
8 תגובות
עמוד 1
  • את חייבת לבנות סדר יום קבוע ( כמו שעושים בגן)
    בוקר - אוכל + משק
    אח"כ שוב אוכל אח"כ שנת צהרים
    שוב משחק / טיול בפארק/ חברים

ארוחת ערב מקלחת ושינה
    פחות או יותר ...
    בהצלחה.
    ברגע שתעשי סדר יום זה יועיל גם ל וגם לו

• את חייבת את הספר של הלוחשת לתינוקות. ברצינות. זה התנ"ך שלי.
    קודם כל תרגעי. זה יעבור! אני מבטיחה! את תתחילי בקרוב להנות מהתינוק שלך.
    את חייבת ללמד אותו לישון בעריסה. להרדים על הידיים זה גרוע ויתנקם בך.
    לפני שאת מרדימה אותו נסי לעטוף אותו בשמיכה דקה ככה שיהיה "קשור": תניחי את השמיכה כמו מעוין על המיטה, תניחי את התינוק באמצע, תכסי אותו עם הפינה השמאלית של השמיכה, ואז עם הפינה התחתונה ובסוף עם הפינה הימנית תכסי ותתקעי את הפינה בקפל כדי שהכל יחזיק. המטרה היא שהתינוק ירגיש יותר מכונס כמו ברחם וזה יעזור לו להרגע. כרגע אין לתינוק שלך הרבה סבלנות, אבל ככל שהוא יגדל הוא יהיה יותר עירני ומתעניין.
    תכונני שגרה שבה איך שהוא קם משינה תאכילי אותו, ואז תחזיקי אותו לגרעפס, תחליפי לו חיתול, שבי לידו באוניברסיטה - קצת על הבטן וקצת על הגב. שימי שירי ילדים ברקע. כשהוא מתחיל לפהק ולהיות עצבני חבקי אותו, תגידי לו שהגיע זמן לישון. שימי אותו עטוף בעריסה קטנה, לטפי אותו, את יכולה ללחוש לו: "ששששש.....ששששש....." . ככה כל 3 שעות. בלילה - רק אוכל ולישון.
    העיקר בלי לחץ. הסטרס שלך משפיע עליו ויכול לעשות אותו גם עצבני. גם אני הייתי במצב שלך, ועם עזרה מהספר וקצת זמן הכל השתפר.

תחזיקי מעמד! אם את מרגישה אבודה תכתבי פה בפורום.

• יפית צודקת.. קצת קשה בהתחלה אבל שווה...
    הכי בריא ונכון לך ולהם זה סדר יום...
  • תודה בנות. קרן, את צודקת, הפורום הזה תמיד עוזר לי. יש לי את הספר של הלוחשת לתינוקות ואני מנסה אבל לא מצליחה.
    גם כשהוא נרדם הוא מיד מתעורר ואז כבר עוברת לו השינה ואני לא יודעת אם להמשיך לנסות כי נוצר מצב שאנחנו כל היום בחדר מנסים להרדם... ואז הוא מנמנם תנומות קצרות כל היום. אני מקווה שהתמדה תעזור כאן.

• אם יש לך את הספר אני מציעה לך ליישם.

• אני מרגישה כאילו אני כתבתי את זה
  • מוצץ לא מרגיע ??? אצלי זה עבד

• העניין הוא שהוא נרדם ומתעורר מהר וכשאני מנסה להחזיר אותו לישון הוא שוב נרדם ומתעורר, בקיצור כל היום מנמנם ולא ישן. ואם אני כבר מתייאשת ומרימה אותו, אז הוא ער אבל נודניק כי הוא בעצם עייף ! מלכוד.
    אני יוצאת פעמיים ביום להביא את האחים שלו מהגנים והוא מנמנם בדרך כל פעם וזה על חדבון שינה טובה. אני מקווה שזה ישתפר.
    תודה בנות על התגובות, אין על הפורום הזה פשוט אין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה