מתי ללכת לרופא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן,
    אני מסיימת שבוע 6. בתחילת 5, עשיתי בדיקות דם ויצא תקין.
    הרופא נשים שלי יכול להיפגש איתי רק בעוד שבוע וחצי (כלומר תחילת שבוע 8)
    אמרו לי שצריך לעשות את האולסרסאונד הראשון בשבוע 7.
    כמה זה נראה לכן נורא?
    ובכלל, אם הוא לא ייעשה לי אולסרסאונד, אלא רק יפנה אותי- לא חבל על הזמן? אפשר לקחת הפניה מרופא רגיל?
    אני מקווה שהכל בסדר. לא עשיתי עוד בדיקות חוץ מבדיקות דם ראשוניות, ואני מפחדת שמשהו יסתבך בנתיים...
    מה דעתכן?
7 תגובות
עמוד 1

• קודם כל מזל טוב!!!!!!!

• מזל טוב!!!
  • תודה!!!
    אני פשוט לחוצה... וגם השתעלתי והצטננתי בשבוע האחרון (בלי חום) ואני מפחדת שזה עלול להשפיע, למרות שאמרו לי שזה לא משפיע... מתלבטת אם ללכת לרופא משפחה מחר.
    אני עדיין לא מספרת לסביבה על ההריון אז מרגישה שאין לי את מי לשאול...
    תודה!!!
  • כבר ענו לך נותר לאחל לך המון מזל טוב

• תודה!
    שמעתי שיש דבר כזה נזלת הריונית...
    וגם מישהי שמבינה ברפואה סינית אמרה לי שהנזלת זה בגלל "חוסר דם" אז הגוף מייצר ליחה במקום. כי בהריון העובר לוקח את רוב הדם... (מעניין, לא?)
    בכל אופן תודה!
  • אני ממליצה לך לא להיכנס לכל מיני מחשבות וחרדות זה סתם מעצבן ולא מועיל
    תנסי פשוט לזרום עם ההריון

• טוב...
    תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה