התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    אני מרגישה שעברו שנים מאז נכנסתי לכאן והאמת היא שאני מתגעגעת...
    חזרתי לעבוד ומיד נכנסתי למחול שדים מטורף של שיגרה עמוסה בטיפול בשלושה "גורים" - לא פשוט עם עבודה מלאה ולילות ללא שינה.
    רציתי להתייעץ עם האמהות לתינוקות בני שלושה חודשים פלוס מינוס ומי שעוד זוכרת..
    הבייבי שלי עד גיל חודשיים וחצי ישן לילה של 5 שעות, שלוש שעות וקינח בעוד שעתיים. באמת שאין מה להתלונן אלא שמגיל חודשיים וחצי פתאום החל להתעורר כל שעתיים.
    המוזר הוא שעכשיו בגיל שלושה חודשים וחצי סיימתי את ההנקה ודוקא הוא אמור לישון טוב יותר עם בקבוק אלא שהוא קם כל שעתיים!
    האם מישהי מכירה את התופעה? זה לא אמור להיות ההיפך?? ככל שגדלים ישנים יותר?
    ועוד שאלה: מאז שהוא נכנס למעון קשה לו שם לישון והוא מגיע הביתה ב15:30 פשוט גמור (התרגל לישון בשקט מוחלט..)
    מה שאני לא מנסה אני לא מצליחה למשוך אותו והוא מתחיל את הלילה מאוד מוקדם ב17:30 ולפעמים ב18:00.
    האם יש משהו לעשות או שמא הוא עוד קטן מדי (בן 3 וחצי חודשים) לנסות לסדר לו את היום?
    אמרו לי שהוא קטן וללכת עם הצורך שלו לישון ולהשלים שעות שינה שהוא לא ישן במשך היום אבל אז הוא מסיים את הלילה מאוד מוקדם בסביבות 4:00 ולפעמים אפילו לפני ואני עוד צריכה ללכת לעבוד אחרי זה.
    אשמח לכל תשובה אפשרית

4 תגובות
עמוד 1
  • הי! יופי שנכסנסת להתייעץ.. אנחנו תמיד פה

• גם הבת שלי בת חודשים עוד שבוע וגם היא התחילה לקום כל שעתיים בלילה. אני עדיין מניקה רק בלילה. היאנרדמת אחרי מקלחת וארוחה בסביבות 19:00 וקמה בסביבות 01:00 לארוחה ואח,כ כל שעתיים.

אני מציעה לך לנסות להרגיל להירדם עם רעש בבית, ככה הוא יישן בגן זה עוד לא מאוחר מידיי. אצלי תמיד רועש, יש את הזמן הזה שצריך שקט וחושך כדי להרדם ואח,כ אפשר לעשות מסיבה והיא לא תקום.
    זה משהו שעוד בהיריון אמרתי שאני לייבת להרגיל אליו-לישון ברעש, אחרת זה ממש מעצבן, לדעתי.

בהצלחה.

[[url=http://www.familylobby.com]
  • בגיל שלושה חודשים הם עדיין צריכים לישון ביום מספר תנומות!!! 5 שעות בערך
    כשהחלוקה למספר התנומות לא כ"כ משנה.
    לכן אני חושבת שזה לא נכון למשוך תינוק מ3 וחצי בצהריים עד 8-9. כי פיזית הוא לא יכול. ואת רואה את זה.

אני הייתי עושה ככה: כשהוא מגיע ב15:30 שילך לישון! כמה הוא ישן? נגיד
    במקסימום זה יהיה 3 שעות, זה הופך את השעה ל6 וחצי, עד 7 וחצי הוא ער עושה מה שעושה, טקס שינה, והולך לישון באיזה 8, 8 וקצת.
  • הי,
    ניסית אולי לתת דייסה עם החלב? אולי זה ישביע אותו יותר וירגיע ליותר שעות. תנסי,אין מה להפסיד, עוד שבועיים יהיה בן 4 חודשים ואז תוכלי לשים דייסה בבקבוק שלו. שווה נסיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה