תמר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לגננת

13 תגובות
עמוד 1
  • זה עבר לעמוד השני כי אני מקפיצה הודעות מהבוקר

• באמת? התחלת לעשות לה כזה כתיבה בשורות?
  • אז תעשי לה את השורות בתחתית הדף,
    כך זה יהיה קרוב אליה פיזית והיא תלמד לכתוב את האותיות בצורה הנכונה שלהן..
    אני לא גננת ולא מורה אבל נראה לי שמיותר שהיא תלמד לכתוב את האותיות בצורה שהיא לא נכונה..
    [

• גם אני עושה להם בגן

• עמיתוש רעיון טוב..אני אנסה לחתוך את הדף לשניים.
    תודה תמר! אני רוצה שזה באמ]ת יהיה כיף עבורה כי היא ממש מבקשת לכתוב כל הזמן.
    האמת שרק בעברית..

• פיתוש, כתבנו ממש ביחד

• אבל מילא אם זו טעות שהילד עושה על דעת עצמו,
    מלכתחילה ללמד אותו אות הפוכה לא ככתב ראי אלא הפוכה- עומדת על הראש..
    (אם הבנתי את נגו'ש נכון..) זה מה שהיה נראה לי מוזר.

עדיף להתאים את הדף לגודל של הילד- להפוך את התנאים הפיזיים לקלים יותר על מנת שהיא תלמד בדרך הנכונה ביותר..

ותמר!! סתם רציתי להגיד לך שהתמונה בחתימה שלך גורמת לי להתגעגע לקיץ בטיייייירוף!
    בא לי כנרת חמימה ונעימה..
    [
  • עמית הבינה אותי נכון, לא התכוונתי לכתב ראי!
    אני אכין דף שלם ואז אחצה אותו באמצע. כי אם היא תחכה כל פעם שאני אכין שורה חדשה אז היא תאבד את הריכוז, אלה רגעים ממש רגישים- אם היא קולטת משהו שונה בזוית העין היא שוכחת את הדף

• לא התכוונתי שכל פעם תכתבי לה שורה

• אנצל את השרשור לשאלה.
    האמת שחשבתי שעוד מוקדם להם לכתוב, אז אני זורמת עם יונתן (שמאוד אוהב לכתוב) . הוא כותב די גדול, אני לא בטוחה שיכול לכתוב נניח בשורה של מחברת, זה בסדר? וגם הוא ממש לא כותב בשורה (בדרך כלל אין שורות על הדף) לנסות להגיד לו שיכתוב בשורה?
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אצלנו רק השנה הגננת של שילה התחילה ללמד אותם לצייר שורה עם סרגל ולכתוב על השורה,
    ובצד הימני של הדף..
    כתב גדול, לא מסודר ולא אחיד- לפי דעתי זה ממש ממש בסדר..
    [

• בגיל הזה? זה מעולה

• יעל האמת לא חשבתי על זה, פשוט נראה לי יותר נוח לעבוד ככה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה