היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי שמכירה אותי , יודעת שלפני הריון של זהר גילו לי גידול בראש ועברתי ניתוח ארוך ומסובך עם סדרה של השפוזים אחרי זה מאז אני במעקב כל חצי שנה ,הכל היה בסדר פחות או יותר , והיום היתי בבית חולים לצורך מעקב כרגיל וקיבלתי בשורה רעה , זה חזר בגדול וחייבים עוד ניתוח , היו עושים את זה כבר עכשיו אבל זה לא כ"כ דחוף ובגלל זה אני אלד , אתאושש מהלידה ואכנס לניתוח
25 תגובות
עמוד 1
אני זוכרת..היה גם משהו כשהיית בתחילת ההריון עם לינוי.. אני מקווה שבניתוח יסירו את הגידול..זה מפחיד אבל אנשים יוצאים מזה..וחיים עם זה...אסור לחשוב על ומה אם... שירה תהיי חזקה..יש לך בשביל מה ובשביל מי ךהחלים..שזה רק יחזק אותך ויגרום לך להבריא יותר מהר וחס וחלילה לא יחלישו אותך כל המחשבות הלא טובות האלו הכל יהיה בסדר! נ-ק-ו-ד-ה!
אוי, זה ממש עצוב, מאחלת לך הרבה בריאות ורפואה שלמה!
את לא תעזבי אף אחד, את תחלימי ובע"ה הכל יהיה בסדר! את לא צריכה לרחם על עצמך ולא לחשוב שאת אנוכית, זה לא יעשה לך טוב!
רותי
מאמי שלי, בעזרת ה' את תעברי את זה כמו גדולה! בעזרת ה' הכל יהיה בסדר! רק תפילות, צדקה והמון מחשבות חיוביות תלכי לקברות צדיקים שיגנו עלייך תעשי הפרשת חלה - אין כמו הדבר המדהים הזה!
תעשי את המקסימום והכל יעבור חלק אני סמוכה בטוחה ומאמינה
שולחת לך מלאן חיבוקים
אוי יפה שלי תיהיי חזקה
שירה מאמי...
אני זוכרת שבתחילת הריון הקודם היתה לך גם איזה בעיה... איך טיפלו בה אז? קודם כל, מאחלת לך בריאות, בריאות ועוד הרבה בריאות! אל תחשבי על דברים רעים, רק מחשבות טובות
הי ממי הרסת אותי לגמרי אבל בעז"ה היום הרפואה כ"כ משוכללת ומתקדמת ואת צעירה ויש לך עוד כ"כ הרבה להספיק......תחשבי מחשבות חיוביות והכל ההיה טוב אם את רוצה תרשמי לי את שמך המלא+שם אימך המלא{גם אם יש שם לועזי}ואני יתפלל עליך בנרות שבת וכו כן יש לבעלי חברת תהילים לילדים בשבת {קצת תהילים +ממתקים וכו} אם את רוצה יזכירו אותך כל הילדים וזה יפתח את שערי שמים! וההיה לך רפואה שלמה שולחת לך מלא ואם את צריכה מה שהוא תצרי איתי קשר