שאלהֱ!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התקשרו מאסותא רמת החייל להודיע לי שמחר ההחזרה..

תזכורת: אתמול היו 5 הפריות...

היא אמרה לי שרק מחר יגידו לי מה מצב ההפריות.. איכות העוברים וכו...

למה רק מחר??? האם גם אצלכן זה ככה?? הרי כבר היום אחרי 48 שעות ניתן לדעת את איכות העובר...
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי אמרו לי יום אחרי שאיבה וברגע שהתקשרו לעדכן על החזרה גם שאלתי מה מצב העוברים ואמרו לי שיעדכנו לפני ההחזרה עצמה ,ואכן כך היה ממש לפני רגע ההחזרה אמרו לי כמה יש ומה האיכות שלהם,אל תהיי מודאגת ,תשתדלי להגיע רגועה ונינוחה בתקווה שזה הטיפול המנצח ,מאחלת המוןהמון בהצלחה
  • בהצלחחחחהה זוהר!!!!
    מאחלת לך שתיקלטי ושיהיו לך 9 חודשים של נחת!
    אנחנו כן בשבילך לעזור לך לעבור את השבועיים מורטי עצבים!
    שיעבור במהירות עם תוצאה חיובית!!!!

• איזה התרגשות
    בהצלחה אהובתי
    אוהבת אותך עד השמיים!!!!!!!
    אנחנו אופטימיים והכל יהיה בסדר ב"ה...!!!!!
    מחזיקה אצבעות ומברכת אותך תמיד

• מאמי,
    יגידו לך רק מחר כי המצב יכול עוד להשתנות...
    אז רק בהחזרה ידעו בדיוק מה האיכות ומה מצב העוברים  
  • זוהרררר בהצלחה מותק, מאחלת לך שהתשעה חודשים הקרובים יהיו משעממים ומלאי שמחה והתרגשות.....
    ב ה צ ל ח ה
  • זוהר המון הצלחה!! מחזיקה לך אצבעות שיהיו עוברים חזקים ומהממים כמוך!!!
  • תודה מההממווותתתתת שלייייי איןןן כמוכןןן!!!!! אוהבת אותכם יםםםםם!!!!! רק אתם מצליחות להחזיר לי תחיוך !!!
    נטליייייי אני משוגעת עלייךךךךך!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה