אובדת עיצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףף לא יודעת מה לעשות
    מאור הלך לישון כרגיל בשעה 21.00 אחרי א.ערב ומקלחת.
    ב- 22.00 הוא התעורר והתחיל לבכות.
    ניגשתי אליו כמובן, שאלתי למה הוא בוכה... ואז זה התחיל!
    הוא רוצה את אבא (שלא נמצא כמובן)
    הוא טוען שהוא לא מרגיש טוב וכואב לו.
    לשאלה מה כואב לו הוא כל פעם שינה גרסאות: פעם בפה, פעם אוזן, פעם בטן, פעם ראש.
    אין לו חום (ב"ה) והוא נראה בסדר גמור.
    אבל הוא לא מפסיק ליילל! עדיין (השעה 23.00!!!) הוא בוכה ובוכה ובוכה ולא מוכן להגיד מה מפריע לו.
    כבר ניסיתי הכל: הצעתי לו מים, שכבתי לידו במיטה, חיבקתי אותו וניסיתי להרגיע - לא עזר.
    הוא עדיין בוכה! ורק להזכירכם הוא ילד גדול - בן 4! ומתנהג כמו תינוק בן שנה...
    מה עוד אפשר לעשות? מישהי נתקלה במצב כזה?
    זה קורה לנו פעם ראשונה מזה שנתיים בערך ואין לי מושג מה לעשות

8 תגובות
עמוד 1
  • אל תשכחי שהוא ילד בן 4 בסך הכל ומותר להתפנק על אמא שלו..קחי אותו לידך חבקי אותו תני לו תה או מים והוא ירגע ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • כן, זה קורה לנו..
    יש פעמים שאני מסתכלת על שילה ואומרת "ראבק הוא בן חמש , מה הוא מיילל ככה?!?"
    ואצלנו זה גם בד"כ- "אני רוצה את אבא.." הוא יכול לבכות על זה שעה!
    מגיל קטן הוא רואה את אבא יוצא לעבודה, ויש פעמים שזה היסטריה..

אני בד"כ אחרי כמה זמן שהם בוכים ואני מנסה ברכות ובנעימות ולא הולך לי, אני מאבדת סבלנות ונהיית יותר תקיפה!
    אני מדברת בקצת פחות נחמדות ומבקשת ממנו להפסיק!
    לפעמים גם מאיימת שהוא רק יפסיד מהבכי הזה, ושאצלנו בבית כשרוצים משהו- מבקשים יפה!!

לפעמים כשהם קמים מתוך שינה הם כאלה רגישים..
    הוא בטח יירדם שוב. וישכח שכ"כ רצה את אבא!!
    [
  • גם לאמילי זה קרה, בדיוק לפני יומיים! אחרי איזה שעה במיטה היא התלוננה שכואבות לה הרגליים. הוצאתי אותה שתרגע, וגם לא תעיר את נטלי.
    האמת בחוץ זה היה נראה שסתם היא רצתה צומי

• תודה על התגובות

• הוא מתלונן עדין שכואב לו משהו?
    אולי תגידי לו שכדאי ללכת לרופא? (אצל אמילי זה משכיח כל כאב

• אצלי הן רגילות להיות עם אבא אחה"צ אבל יש ימים רצופים וארוכים בהם הוא עובד עד שעות מוזרות ואז הגעגוע גובר והולך, אני תמיד מבטיחה שכשהוא יגיע הביתה הוא יתן לכל אחת חיבוק ונשיקה, ומשתדלת שאם זה אפשרי מצידו שידברו בטלפון, לפחות לומר לילה טוב....
  • בסופו של דבר הלילה עבר בשקט ובכיף, הוא קם ב- 8.30 בבוקר (ערוץ החיים הטובים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה