היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם אתן זוכרות, להתוננתי לא פעם על זה שאני לא מצליחה לשאוב חלב בכלל, ובימי חמישי כשאני הולכת ללימודים ואני חוזרת אחרי 7 שעות שלא הנקתי, אני צריכה לאנוס את עצמי ואחרי נמק בציצי יוצאים לי 140CC (משאבה חשמלית של ספקטרה).
בעצתכן פניתי לפורום לה לצ'ה, והיועצת שם אמרה לי שהדרך הכי טובה לראות אם המשאבה מקולקלת היא לשאוב מהצד השני כשאני מניקה. עשיתי כך, ולא יצא כמעט כלום.
בלימודים יש לי מישהי שמוכרת משאבה מיני אלקטריק של מדלה (שעולה בשילב כ500 ש"ח) ב-150 ש"ח והיא כמעט חדשה.
אמרתי שזה הניסיון האחרון שלי עם שאיבות, וקניתי.
חזרתי הביתה עם המשאבה, בלי מאמצים, בלי נמק, בלי ציצי כואב, בכיף ובנחת שאבתי 170CC
16 תגובות
עמוד 1
אני תמיד המלצתי על מדלה מיני חשמלית! היא מעולההההההההה! אני ממש שמחה שהכל הסתדר עכשיו גם בעלול יוכל להאכיל את אמילי בלילה אין תירוצים
דיייייייי אז הבעיה הייתה המשאבה....... ועכשיו כשאת שואבת עם החדשה הזו, מרגישים הבדל בפעולה שלהן? על סמך הרגשה בשאיבה את יכולה להגיד מה מקולקל ומה לא?
איזהההה יופייי מאמיי
גם לי יש ספקטרה ז את רוצה להגיד לי שהמשאבה הזו פשוט לא טובה
אני זוכרת שאמא הביאה לי את המשאבה הידנית של אוונט שכולם מהללים וכלום לא יצא..אפילו לא טיפה..סבלתי נורא כי היה לי גם גודל היה המון חלב. אחרי זה הבאתי משאבה מיד שרה לא ספקטרה אלא החצי אוטומטית. זה היה בכלל איום ונורא.. עד שקניתי את הדלה המיני חשמלית...החיים פשוט נהיו הרבה יותר קלים. אני שמחה שנמצא פתרון.
ענבלי- אני חושבת שהכוונה הייתה שהמשאבה שלי ספציפית מקולקלת, יש כאלה שמהללות את הספקטרה..
אבל עכשיו כשיש לי ניסיון עם שתיהן, אני יכולה להגיד שהספקטרה פשוט שוחטת את הציצי.... ותאיר ינקה 4 חודשים אם אני לא טועה... תאמיני לי שזה מספיק ועדיף מכלום
גם אני הרגשתי כך עם הספקטרה
המשאבות של מדלה מעולות[/
פופה צריך מרשם כדי לקנות? או שפשוט עם כרטיס מגנטי וזהו? וזה בכללית, כן?
שמחה בשבילך שעלית על דרך המלך בהצלחה
שמחה בשבילך ובלי קשר - אין על מדלה!
ווואאווו יפה. שמחה שעלית על הבעיה.... אז בהצלחה שיהיה.... לכי תשאבי את עצמך...
איזה חמודה את!!! שמחה מאוד לשמוע שהצלחת... כל הכבוד לך, ממש כל הכבוד לך שלא התייאשת... בהצלחה מותק!