היס האלההההההההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא זה לא אמיתי.
    בתוך שבוע פעם שניה שאנחנו בלי טלויזיה
    חמישי שעבר הם תרצו בשבר ענן שגרם לתקלות בתקשורת הלווינית - אחכ התירוץ הפך להיות תקלת אזור ובסוף הודיעו שישלחו טכנאי כי היה תקלת בניין. כשהוא בא התברר שבכלל היה נפילת מתח
    אולי כי ברק פגע לי בבניין יא מעצבניםםםםםםםם (אני מנסה לדבר מנומס חחחחחח)

ובזמן שאני ובעלול מבלים לנו ערב פינוק ואיכות משותף בצפיית סדרות יום חמישי - ללא כל שבר ענן או טפטוף - אין שידור יש תקלה.
    בעלול מתקשר והשיער סומר לו מעצבים והחצופה אומרת לו שנתקשר מחר כדי שיקבעו לנו טכנאי
    מחר זה יום שישי ומצידי שמנכל יס יזיז את התחת שלו מהקאנטרי קלאב שהוא הולך לבלות בו ויבוא לסדר לי את השידור - כי נמאס ליייייייייייייייייי
    אלוהים מרגישה כמו בשנות הביניים מה אפשר לעשות בחיים בלי טלויזיה (חחחחחחח אל תספרו לבעלי שאמרתי דבר כזה חחחחחח)
    אוף ממש מתסכל אני יושבת פה ומשחקת אנגרי בירדס עם הצצות לפורום מרוב שעמום

2 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תעברי להוט יותר שווה אחלה VOD מלא תוכניות בחינם החיסרון היחיד שבאמת ביס יש סדרות מעולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ובהוט יש חרא בלבן

• ענבל הוט משעממים רצח מה עשיתי רע?

יש לנו טכנאי להיום בצהריים
    מעניין מה אצטרך להכין לו הפעם.
    שבוע שעבר הטכנאי ביקש ממני להכין לו פרוסה עם שוקולד חחחחחחחחחח נסכן היה רעב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה