היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בני ז+*^% צריך לרגום אותם באבנים! איך אפשר להתעלל ביצורים חסרי ישע איך?????
שלא נדע כאלה דברים
זוועת המין האנושי פשוט נורא ואיום מצמרר
חולי נפש בני ז***
הלואי והיה במדינה חוק שהתעללות בקטינים חסרי ישע=כיסא חשמלי
היום בבוקר תאיר קמה מחייכת לי את החיוך הממיס שלה וישר חשבתי על התאומים איך אפשר לפגוע בהם
איפה קראת את זה? ממה שאני ראיתי הם עדיין לא יודעים כלום בוודאות עד יום ראשון... אבל אם כן, לא נקלט לי כמה רוע יכול להיות בבני אדם שהם מסוגלים לפגוע ככה בשני מלאכים קטנים ותמימים...
כל כך כואב לי על התינוקות האלה.
אבל למי היה ספק שהם לא התעללו, הרי על הדקה הראשונה שהתינוקות הגיעו לבית החולים הם כבר השיגו את העורך דין של כל המפורסמים ופושעים למיניהם!!!!!
אלוקים נותן לחם למי שאין שיניים!!!!!
רותי
להרים יד על ילד זה להיות פשוט אדם חולה נפשית ורגשית... אין הסבר אחר, פשוט לא נראה לי אנושי והגיוני... אין לי מילים כמה שזה מעצבן אותיייייייייי
יום חמישי במבזק של 12 בלילה אמרו בוודאות
פשוט גועל נפש!! איך אפשר???
מזעזע
מחריד, אני לא מסוגלת אפילו לחשוב מה ואיך עשו את זה
מיה נכון לאתמול הבן היה במצב אנוש וקריטי אין לי מושג מה קורה היום
אנחנו צוחקות פה כל כך הרבה וצועקות רווחה בלי סוף בסופו של דבר בדברים כאלו העיניים והאזניים של כולם אטומות איפה טיפת חלב רופאת ילדים המשפחות? איך המצב החמיר לכדי כמעט מוות ואין איש רואה או שומע משהו מקולקל בחברה שלנו בחיים שלנו - העולם זקוק לריסטרט רציני מקווה שיקבלו מוות ביסורים קשים או חיים שלמים במאסר עם עינויים