סיוןןןןןןןןןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יואווווווווווו אני מתה פה! פשוט נקרעת מצחוק בקול!!!!!!!
    קראתי את התגובה שלך בפורום הורים- אני מדמיינת את הפרצוף שלך כשראית את החתולה או כשהיא ראתה את השמשה חחחחחחחחחחחחחחחח
    זהו גמרת עליי!

5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחח קרועה הרסת אותי עכשיו מצחוק

האמת צרחתי את נשמתי ואז התחלתי לבכות - נורא נבהלתי
    בסוף כמובן נקרעתי מצחוק
    תכלס אפילו בעלי שם צרחה
    אבל כשחושבים בדיעבד זה קורע איך שהוישרים ניקו אותה חחחחחחחחחחחחחח

• חחחחחחחחחח איפה היית רואה אותי באמצע הלילה??
    התגלגלתי מצחוק! והילדים היו עליי ואני נקרעת מצחוק והם צוחקים לי גם בקול... חחחחחח

• מה מסופר??? גם אני רוצה לצחוק

• היה שרשו התוודות בהורים על דריסת בעלי חיים
    אז זה מה שסיפרתי:

המקסימום שקרה לי זה שחתול קפץ עלי מפח זבל חחחחחחח . עצרנו ליד לזרוק זבל לפח וירד מבול בחוץ אז בעלי ניסה לזרוק דרך החלון. איך שהוא זורק את השקית קפץ מתוך הפח חתול באמוק ישר לשמשה הקדמית. מסכן הוישרים היו פועלים חחחחחחחחחח - צרחתי את נשמתי באתם רגעים. אבל היום זה קורע להיזכר בזה.

דרך אגב פעם דודה של אמא שלי דרסה גמל. בעצם כשחושבים על זה איך שהאוטו והיא נראו זה הגמל דרס אותה

• חחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה