בדיחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבחור אחד היה תוכי מסוג ג׳אקו, כל פעם שהיה מביא בחורות לבית התוכי היה מקלל אותן, הן היו נפגעות והולכות. בעל הבית תפס קריזה, אמר לו ״ אתה רואה את הקומקום הזה? היום אני מביא בחורה שווה, מילה אחת לא במקום ואני מרתיח את המים ושופך עליך״.
    התוכי נבהל ומבטיח להתנהג בהתאם. בערב הבחור נכנס עם הבחורה והוא אומר להם שלום, הבחורה מתלהבת שהתוכי מדבר, ניגשת אליו ושואלת-
    תגיד תוכי, אם אני נמצאת עם גבר בבית ובעלי נכנס, מה אגיד לו? התוכי עונה: תגידי לו שזה הטכנאי של המזגן והכל יהיה בסדר.
    ואם אני עם שני גברים בבית? התוכי עונה: תגידי לו שזה הטכנאי של המזגן והעוזר שלו והכל יהיה בסדר.
    ואם אני עם שלושה גברים בבית? התוכי מסתכל לבעל הבית שלו ואומר ״ תרתיח, תרתיח ת׳מים, הבאת ***** רצינית הפעם..

8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יש עוד אחת על התוכי :

גם כן גבר יש לו תוכי כל בחורה שנכנסת לבית אומר לה "יא ז ו נ ה"
  • חחחחחחח

• חחח אני מכירה את הבדיחה הזו בפעם הראשונה שסיפרו לי אותה נקרעתי מצחוק

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• יאלה עוד אחת על תוכי-
    לבעל סופר שכונתי היה תוכי בתוך הסופר, פעם הגיעה אישה לעשות קניות, שנייה אחרי התשלום בקופה הוא צועק לה ״גברת״ היא מסתובבת ״מה?״ התוכי אומר לה: ״איזה מכוערת את״. היא מתפדחת ויוצאת מהר. שבוע אחר כך חוזרת שוב לקניות, גם הפעם, מסיימת בקופה התוכי צועק לה- גברתתתת איזה מכוערת את. היא מהבושה ניגשה לבעל הבית ואומרת שלא תגיע יותר לקנות בסופר בגלל התוכי והוא מבטיח שזה לא יקרה עוד פעם. בעל הבית אומר לתוכי- אם שוב תעליב את הלקוחה שלי אני אתלוש לך את כל הנוצות! שבוע אחר כך הלקוחה שוב באה לקניות, מסיימת בקופה כולה רגועה יודעת שהתוכי לא יעליב אותה, פתאום התוכי צועק ״גברתתתת״ היא מסתובבת וצועקת לו מה???? הוא עונה- את יודעת מה אני רוצה להגיד... 

• חחחחחחחחחחח האחרון ענק............

• גדול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה