:-( אני לא עומדת בזה יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה רציתי לישון צהריים?
    אז זהו... שלאאאאאאאאאאאאא
    כי היס התקלקל ושעה היה פה הטכנאי עד שסידר לי
    והשכן מלמטה עלה שכל הקירות שלו מוצפים במים וזה מהצנרת שלנו ועכשיו צריך לשבור פה את כל הקירות ולהחליף צנרת (לא שזה דבר רע כי גם ככה הצנרת פה דפוקה)
    אז אמורים להגיע מהביטוח של בעלת הדירה שלי לבדוק על מה מדובר להעריך נזקים ולקבוע מועד לעבודות
    בינתיים בעל הדירה מלמטה בוכה לי שהדיירים שלו ברחו ועכשיו הוא רוצה שאני אסגור את המים בבית כדי שלא יגרמו נזקים נוספים
    אני לא יכולה לסגור מים בבית עם 2 ילדות, לסופ"ש שלם!!!! (אם לא יותר)
    אוף אני רוצה שבת שקטה, רגועה - ממש לא מתאים לי כל הבלגן הזה

9 תגובות
עמוד 1
  • אמא איזה סרט רעעעע

• אולי באמת תחפשו דירה אחרת יותר מידי דברים קוריאם לדירה הזאת

• ועאעאעאעאאאי איזה תסביך..............
  • אוי מאמי, הכי לא נעים שיש
    מקווה שבכל זאת תהיה לכם שבת שקטה רגועה ושלוה

• איזה סרט זה מאמי, אויישששששששששששש

• איזה סרט רעעע

• לא נעים בכלל... מקווה שהצרות ייפתרו במהרה למרות שת'אמת גם אני הייתי מתחילה לחשוב על לעבור לדירה אחרת עם כל הבעיות בצנרת/רעשים בקירות שיש לכם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה