מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעות לינוי כפרונה שלי התחדשה בארון ומיטה חדשים שיגיעו בעזרת השם בקרוב.
    לינוי ישנה עכשיו במיטת תינוק, מיטה שהוזמנה היא מיטת נוער כזה מיטת ילדים עם מגן בצד (לא מיטת מעבר). יש לה נגישות ואפשרות מלאה לרדת בזמנה החופשי מהמיטה (מה שמלחיץ אותי בפני עצמו)...
    שתי שאלות:
    1. עצות וטיפים להעברת ילד ממיטה (תינוק) למיטה (ילדים/נוער)?איך להכין אותה , ממש אני בסרט איך היא תקבל את זה ואיך היא תישן בה. אשמח לשמוע טיפים אולי מעכשיו משהו לעשות/להכין?

2. דעתכן בנושא שהילד חופשי לרדת (לילה במיוחד) איך מונעים את זה? קצת מלחיץ אותי שהיא תתעורר ותסתובב בבית ואנחנו נישן או משהו כזה... (סרטים משלי...)

אוהבת

7 תגובות
עמוד 1
  • הופ

• איך את מזכירה לי את עצמי

• תודה!!

• אני את אורי פשוט העברתי. בהתחלה הוא קצת נבהל אבל ישבתי לידו שמתי לידו את הדובים שלו והוא נרגע ונרדם.
    לגבי לרדת מהמיטה, לרוב כשהילדים יורים מהמיטה הם באים להורים ולא מתחילים סתם ככה להסתובב בחופשיות בבית.
    [

• אני יכולה להגיד לך מנסיוני עם עומר ששמנו כריות על הרצפה. היו פעמיים ששמענו בום קטן, אבל לא קרה כלום בזכות הכריות - הוא אפילו לא התעורר

• סורי אין לי עצות כשהעברנו את נועה
    היא המשיכה לבוא אלינו באמצע הלילה
    ועכשיו בכלל לא מוכנה לישון במיטה שלה

• לא יזיק לי לשמוע עוד דעות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה