עדכון, ספירת שבועות...+ בחילות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לא נכנסתי לפה איזה שבוע, אם לא יותר, מסיבה פשוטה שאני עייפה מתה, כבר בעשר מתעלפת, אבל מתעוררת בארבע-חמש בבוקר ורצף השינה שלי נהרס, אז אני פשוט לא נחה...וגם קור וחוסר חשק לעשות משהו....
    בקיצור זהו, התלוננתי :)

עכשיו שאלה לעניין ולבושתי הגדולה: אני לא מצליחה להבין איך סופרים שבועות ובאיזה שבוע אני! אני היום 9+6, אז אני שבוע תשיעי או עשירי???? לא מצליחה להבין את זה, אני קצת דיסלקטית ולפעמים קשה לי ללמוד דברים מסוימים, אז סורי על שאלה מטופשת...

ועוד שאלה: עד מתי??? עד מתי יהיה לי הבחילות האלה??? הן באות בעיקר בערבים, אבל אני לא מקיאה (לצערי הרבה, כי נדמה לי שזה יקל עליי דווקא). אוףףף, לא נעים, אבל לא ממש אוכלת ולא ממש עולה במשקל....

5 תגובות
עמוד 1
  • הי

לגבי חישוב השבועות 9+6

את כרגע ביום השישי של שבוע עשירי

כלומר ,סגרת 9 שבועות ....
    והבחילות בדרך מסתיימות בסוף השליש הראשון
  • הבחילות עוברות בסוף.. לרוב עד שבוע 12-13

להקיא לא בהכרח יעשה לך טוב... ולגבי האוכל והמשקל- אל דאגה הכל בסדר זה מאוד שכיח לא לאכול ואפילו יש כאלו שמורידות כמ ק"
    ג בשליש הראשון..
    תרגישי טוב

• היום את בדיוק שבוע 10

• בסוף הבחילות והעייפות - הכל עובר! אל תדאגי!
    נכון, זה נורא
    אני גם סבלתי
    אבל מה שעזר לי מאד זה לימון וגם כפית סוכר ברגע שהבחילה מתחילה.
    יש כאלה שעזר להן לאכול תפוח או למצוץ שלוקים.

לגבי השבועות
    שאמרת שאת 9+6
    זה אומר שאת שישה ימים בשבוע ה10 שלך
    למשל היום את ב 10+0 זה אומר שסיימת 10 שבועות.
    מחר את תיהיי 10+1
    זה אומר שאת תהיי ביום הראשון של השבוע ה11 שלך

מבינה?
    זה כמו ימי הולדת
    כשאת בת 25 וחודש
    זה אומר שאת חודש בשנה ה 26 שלך.
    זה קצת קשה לתפוס את זה- גם לי היתה בעיה בהתחלה
    אבל אם קוראים לאט ומתעמקים- זה מובן!

• הבנות ענו לך יופי
    כל מה שנשאר להגיד תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה