מעדכנת - כנראה שהפעם אצלי לא תפס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בננות יקרות כנראה שבשבילי תם המרוץ הפעם קיבלתי מחזור יש לי ממש דימום (לא קל) על אפ שהתפללתי שיהיה קל....

אני מבואסת אבל מרימה את עצמי מחדש לטיפול הבא שבע״ה יהיה מנצח...

נשיקות לכולכן ו-
23 תגובות
עמוד 1
  • קבלי חיבוק גדול גדול,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה
  • אוייייי שושה 5 התבאסתי לשמוע, קיוויתי שתופתעי
    יקירתי מותר היום להתבאס ולבכות אם את מרגישה שצריכה להוציא החוצה ומחא את מתנקה ומתחזקת לקראת טיפול חדש! הרי היום זה היום הראשון להיריון!!!!
    יש לי חברה שקיבלה מחזור שנראה רגיל ובכל זאת גילתה שהיא בהיריון, לכן אני בכל מקרה ממליצה לעשות מחר בדיקת דם.
    אפשר לשאול מי הרופא שלך? זה טיפול ראשון?
  • נקטע בטעות באמצע ..

שולחת לך בינתיים המון ו
    אני כאן בשבילך
  • כן שושה בטח שאפשר לשאול... הרופאה שלי היא פרופסור מרתה דירנפלד (אני מהצפון ) וזה טיפול ראשון שלי. אני מטופלת פרטי על אף שזה מאד מאד יקר. מכירה אותה? שמעת עליה?

אצל מי את מטופלת?

אני מבואסת מאד אבל יש לי עדיין תקווה קטנה - אם לא מקסימום פעם הבאה.....

• איזה מתוקה את! אני לא מכירה כי אני מהמרכז אבל נזכרתי שאמרת שטופלת באלישע ושמעתי דברים טובים על הבי"ח בהפריות..
    אני הייתי מטופלת פרטי והבנתי שישש אופציה ללא תשלום אצל שלושת הפרופסורים (לברן,דורומשיח) אז קפצתי על האופצייה. אם לא יצליח בשאיבה הבאה (בתקווה שנסתדר עם המוקפאים הקיימים) אז אפנה לזיידמן.
    מה הבעיה אצלכם? את פוליציסטית?
  • לא הבעיה התחילה לפני משהו כמו חצי שנה - איחור רציני במחזור וחשבנו שזה הריון אבל בדיקות ביתיות היו שליליות - הלכתי למיון ואמרו לי שיש ציסטה על השחלה אז הלכתי למומחה שאמר אה ניתוח פשוט וחודש אחרי את בהריון... באמצע הניתוח הוא יצא לבעלי ולאמא שלי ואמר להם שהניתוח הסתבך היו כמה ציסטות אנדומטריליות בכל צד ושהחצוצרות לא עובדות ..... הייתי בשוק כמה ימים אבל הרמתי את עצמי והחלטתי שלשקוע בדיכאון לא יעזור יש מטרה ומתחילים לעבוד....

עכשיו היה הטיפול ה1 ואני מקווה שלא אצטרך לחכות עוד הרבה.

תגידי אבל אמרו לי שאם לא עושים פרטי אז מותר רק 3 או 4 טיפולים בשנה זה נכון? ואגב שמעתי שמשיח הוא רופא בחסד עליון רציתי ללכת אליו אבל זה רחוק לי....
  • אני מעריצה אותך על הגישה שלך!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שירשיר תודה מתוקה הלוואי שיהיו הפתעות אבל גם אם לא זה לא נורא.... פעם הבאה בטוח תהיה. מוצלחת יותר ....

שלא תביני זה מאד מאד מבאס אותי אני לא מפסיקה להתפלל כבר כמה שבועות אבל מה יעזור לי להתייפח ולהישבר אני ממשיכה הלאה ומקווה שבפעם הבאה יהיה טוב יותר ואם לא אז אחת אחריה - בסוף בטוח כולנו ניהיה בהריון השאלה היא רק מתי ???? נתפלל שכמה שיותר מהר חחחחחח
    תודה על העידוד זה פורום נהדר
  • כל הכבוד על הגישה!! אכן הכל זמני ובלנ שנשים לב כבר נתעגל , נלד ונסניף את הבייבי.
    נזכרתי בסיפור שלך.. לצערי יש כאן הרבה סיפורים ואני כבר זקנה וסנילית אז צריך לתזכר מידי פעם :-)
    אני בטוחה שעברת חוויה לא נעימה ולמזלנו להפרייה לא צריכים את החצוצרות, הלוואי ותקבלי פיצוי ממש בקרוב!!!
    משיח עשה לי את ההחזרה האחרונה ונראה מקצועי וגם נחמד (בנות טענו שלא כ"כ סימפטי).
    נשיקות וחיבוקים חמים!
  • וואווו שושה 5, איזו מדהימה את!
    כל כך קיוויתי בשבילך, ואני מעריצה אותך על הגישה שלך!
    אני יודעת שזה לא קל לקבל שלילי, אבל כמו שאני תמיד אומרת זה רק זמני.

אני בכל מקרה הייתי הולכת לעשות בדיקה דם כדי שתוכלי לדעת בוודאות מה התוצאה.
    קבלי ממני חיבוק ענק.
    שבת שלום
  • קרנ ושושה המקסימות... תודה על העידוד כמובן שאלך לעשות בדיקה - למען הסר ספק.

תודה על התמיכה אתן מקסימות. שבת שלום
  • יקירה,קבלי על הגישה ,לצערנו מאכזבה לאכזבה אנחנו מתחילות להיות מחוסנות ,
    אין ספק שהגישה הזו הרבה יותר בריאה בעבורנו כי זה גורם לנו יותר נחושות ודבקות במטרה

מחזקת אותך ומאחלת המון המון הצלחה לטיפול הבא והמנצח !!!
    אנחנו כאן תמיד בשבילך  
  • כמה קשה לקבל בדיוק כשאת מצפה ומצפה ...
    אני מבינה אותך ומחזקת את ידייך

לצערנו אנחנו נבחרנו לעבור דרך לא קלה על מנת להיות אימאות
    תאמיני לי שהקדוש ברוך הוא לא שם אף אחד במקום שהוא לא יעמוד בו ...

כל הכבוד על הגישה , אני מאחלת לך כמו כולן היריון תקין ל9 חודשים מושלמים !

היום הבעסה , מחר מתחילים מחדש !

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • תודה לכולן...
  • וואיייי שושה אין לך מושג כמה אני מעריצה אותך!!! הלוואי ואני הייתי ככה יכולה ״לקום״ מאכזבה... ולהיות חזקה כמו שאת!!! בע״ה אני יתפלל בשבילך ובשביל כולנו שנזכה להריון קל ותקין במהרה!!!!! שולחת לך המון חיבוקים ונשיקות !!!!! מהממת אחת!!!!
  • זוהר תודה יפתי, עצוב לי מאד (ואני לא אשקר גם בכיתי קצת הרבה) אבל אני יקום מזה וימשיך הלאה אין ברירה, יש לנו מטרה וחייבים להגיע אליה כמה שיותר מהר!!!!
    אוהבת את כולכן
  • יקירתי!!!!!!
    אני כל כך מעריצה אותך!! אני מצטערת לשמוע שקיבלת....
    שולחת לך מיליוני

• בהצלחה בהמשך
  • שושה יקרה,

אני כל כך מתבאסת!! נכנסתי לפה כדי לעשות פווווווו אבל ירד לי החשק
    כמו כולן גם אני גאה בך כל כך על הגישה שלך, כל הכבוד לך!!! רק לשם השוואה שתדעי שאני אמרתי שאם לא מצליח אני לא ממשיכה שזה IVF ראשון ואחרון בחיים שלי או לפחות שאני נחה מזה איזה חצי שנה (היה טיפול ממש קשה) אז כנראה שאלוהים יודע שאת כזו חזקה אז הוא נותן לך עוד ניסיון, אבל דיר באלק הניסוי הבא הוא האחרון!!!

שלוחת לך ים חיבוקים
    ורוצה שתזכרי שבסוף זה בא לכולם!!!!!
    ודרך אגב, גיסתי הייתה מטופלת של פרופסור מרתה, את בידיים טובות!!! שמעתי עליה רק דברים טובים...

מקווה ששושה 10 תביא מחר את הבשורה

אוהבת
    ימית

• ימיתוש, תודה על העידוד שלא יסחף אני לא כל כך חזקה חחחחחח

ובקשר לפוווווווושלך תיזהרי ממני - בשורות טובות תמיד כיף לשמוע בלי קשר לזה שאצלי הפעם זה לא.....

אני מאושרת רק מלשמוע עליך ועל קרנ ומגיע לכן להיות הכי מאושרות מהבשורה מבלי שכלום יעיב על האושר הזה שחיכיתן לו כל כך ולי אל דאגה אני בפעם הבאה מבטיחה לעשות פוווווווווווו ענק....
    נטלי נשמתי תודה על העידוד רק ממכן אני שואבת כוח - כי בבית לא כל כך מבינים למה אני עצובה ״כולה פעם ראשונה מה את בלחץ״ חחחחחח מנסים לעודד אבל זה לא עוזר

שבוע טוב ומלא
  • מאמי אין מה לעשות מותר לבכות אבל צריך לקום ולהמשיך הלאה ...
    לא להפסיק להתפלל ולנסות .
    מאחלת לך שפעם הבאה יצליח ותבשרי לנו בשורות טובות במהרה !
    ( אני מדברת מניסיון רב לצערי )
  • ימית מאמי את מתבקשת לפתוח הודעת פוווווו ומהר! תמיד יהיו פה אכזבות ואנחנו לגמרי מפרגנות ושמחות בשמחתכן. אנחנו מתחזקות מהבשורות האלה ומבינות שהכל זמני ולאט לאט כולנו כאן נעבור לפורום השכן ונפתח קומונה שלנו :-)
    אז יאללה צריכות את האבקה שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה