בנות שעובדות מהבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יש כאן בנות שעובדות מהבית, כשכירות - אם כן איך זה עובד בגדול לפי מה משלמים לכן,
    כמה שעות ביום אתן עובדות?

ומה צריך לדרוש בראיון , בכללי

4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא עובדת מהבית, אבל הלוואי והייתי מוצאת עבודה כזאת!!!

שיהיה בהצלחה
  • היי
    אני עובדת מהבית, זה נשמע די מפתה אך לא קל בכלל, במיוחד כשיש לך ילדים קטנים, את חייבת משמעת עצמי!!!!!, לדעת לתמרן בין ילדים, בית, משפחה ועבודה.
    אני עובדת ביום שמונה וחצי שעות, משכורת גלובלית, אך אני חייבת לעשות בחודש את כול השעות, כלומר שמונה וחצי שעות ליום כפול כמות ימי עבודה בחודש.כאלו אני נמצאת במשרד, במידה ולא מספיקה לעשות שעות במהלך היום, אז משלימה אותם בסופי שבוע, שכמובן זה בא על חשבון שעות משפחה.
    יש בזה יתרונות וגם חסרונות.
    מה לבקש בראיון, תלוי בסוג עבודתך, כמו הוצאות טלפון, אם את מדפיסה הרבה אז אולי נייר למדפסת. לא יכולה להגיד מה לבקש.

בהצלחה!!
  • איך מוצאים עבודה מהבית? אני רוצה גם!

• גם אני עבדתי מהבית עד לפני חודש, ולמרות שזה נשמע כיפי ומהנה חשוב שתהיי מודעת לכמה דברים:
    * את צריכה משמעת ברזל - לעבוד זה אומר לעבוד. אם את צריכה לתת 8 שעות ביום אסור ללכת לסופר או לשתות קפה עם חברה, כמו שלא היית עושה את זה אם היית עובדת מהמשרד. גם צריך להפריד בין העבודה לבית - לעבוד גם אם הכיור מלא בכלים כרגע.
    * שעות העבודה - עוד חיסרון של עבודה מהבית. נורא קל להיגרר לעבוד שעות נוספות, והיו ימים שמצאתי את עצמי עובדת 18 שעות - בלי צחוק. כשאין לך נסיעות או תלות באוטובוסים קל נורא להיגרר לעבוד מלא שעות, וגם אם זה מהבית זה שוחק ומעייף בצורה בלתי רגילה.

לגבי השאלות האחרות שלך - זה תלוי בסוג העבודה ובמעסיק. אני עבדתי לפי שכר גלובאלי, שזה אומר שלא קיבלתי תמורה עבור כל השעות המרובות שעבדתי גם בלילות ובסופי שבוע. אם את יכולה לבקש שכר על פי שעות תבקשי, רק קחי בחשבון שהמעסיק יפקח עליך מאוד ותצטרכי להוכיח כל הזמן שעבדת את השעות הללו.
    חוץ מזה, זו עבודה כמו כל עבודה וכל החוקים חלים עליה. שיהיה לך המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה