שאלות של אמא מתחילה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1- בלנאום - הבובה שלנו כבר בת חודשיים, יש טעם להמשיך להשתמש בזה? או שזה רק לשבועות הראשונים?

2- האם אתן מאכילות את הקטנים רק כשהם משדרים רעב או כשעובר זמן סביר?...לפעמים עוברות 4 שעות והיא בכלל לא מאותת על רעב ונראית מאוד נינוחה, האם להניק בכל זאת?

3- איך עבר אצלכן החיסון של גיל חודשיים? אצלנו היא לקחה את זה קשה...החום עלה ולווה בצרחות אימים אחרי 4 שעות מהחיסון במשך 40 דקות!!!!! פחדתי שכבר ישלחו אלינו משטרה הביתה....לא רצתה לאכול ושום דבר לא הרגיע אותה...למחרת תסריט דומה, ללא חום, בשעות הערב...ולפני זה לא הכרנו כמעט בכלל בכי ברמות האלה..
5 תגובות
עמוד 1
  • 1. בלנאום מיועד לעור יבש. אם לבת שלך עדיין יש יובש בעור, אז בטח להמשיך.

בכל מקרה, זה לא מזיק, בעיקר עכשיו כשיש מזג אויר כזה וגם ככה העור יבש אצל הרוב.

2. תלוי מה המשקל של הבת שלך. אם היא נולדה במשקל קטן והיא עדיין לא עלתה הרבה, אז להאכיל כל 3 שעות, אם היא כבר במשקל טוב, אז שתאכל מתי שהיא רעבה.

3. אצלי חיסון גיל חודשיים עבר סביר. החיסון עצמו היה זוועה, אח"כ היא רק ישנה כל היום. כל אחד מקבל את זה אחרת.
    מקווה שעבר בשלום
  • היא במשקל ממוצע לגילה ע"פ אחות טיפת חלב, 5100 בגיל חודשיים, אז אתן אומרות שרק שהיא "דורשת" אוכל להאכיל?
  • אני אומרת שכן.

להאכיל עפ"י דרישה.

כמובן שאם הדרישה לא באה בזמנים סבירים, ולגיל שלה כל 3-4 שעות זה זמן סביר (אם את מניקה, לפי מה שאני יודעת אם נותנים תמ"ל אז לפעמים זה גם יותר. אבל אני מניקה ואצלי זה כל 3 שעות) אז צריך אולי לבדוק ממה זה נובע, כי כן אמור להיות לה תיאבון
  • לא יודעת לגבי הבלניאום- אף פעם לא השתמשתי בזה

לגבי האכלות- הייתי נותנת על פי דרישה אבל שלא יעבור זמן רב מידי- הייתי מחכה עד 3.5-4 שעות גג גג ואז נותנת גם כשהיא לא מבקשת!

אצלי כל החיסונים היו בסדר
    בכי באותו הזמן של החיסון , קצת סמרטוטה אחרי בערב ולפעמים בכי לא מוסבר - זהו.
    כל אחד לוקח את זה אחרת.

אחרי חיסון כל דבר שהוא לא מוסבר אפשר לומר שהוא מהחיסון- בכי , חוסר תאבון, חום גבוה וכד'....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה