אמא לילד אוטיסט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כן אחרי מיליון איבחונים ובדיקות וכל מה שרוצים ולא רוצים עם כאב בלב ודמעות בעיניים החלטתי לשתף אותך בכאב שמלווה אותי מזה שנתיים וזאת גם אחת הסיבות שלא הייתי פעילה כלכך כאן

יובלי הבן שכלכך רציתי ועדין ורוצה ומאוד מאוד אוהבת נשמה שלי הילד הזה
    אובחן כילד אוטיסט בתפקוד גבוהה כלומר....
    יש לו רק 2 תחומים עיקריים שהם מראים על הקטע התקשורתי שהוא נמוך מאוד אצלו והדיבור שהוא עכשיו מדבר כמו ילד בן שנה וחצי לפעמים שנתיים

זה קשה ומתסכל וזה נפל עלי כמו ענן שחור ביום בהיר אבל זה המציאות וזה מה שיש ואם ננצח ונצליח

אז סופסוף אני מוצאה החוצה את אשר בליבי תקופה ארוכה

תודה לכן שקראתן

אוהבת אותכן מאוד
37 תגובות
עמוד 1
  • יקרתי אני אוהבת אותך המונים

• אני בטוחה שלא היה לך קל לשתף אותנו
    שולחת המון חיבוקים
  • היי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שכחתי
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• פאנוש....

• אז כך כבר בגיל 8 חודשים הוא הראה סימנים ראשונים

ומגיל שנה הוא התחיל לעבור את כל האיבחונים שיש עדין באיבחונים היום נמצא בגן שיקומי של העיריה ושנה הבאה הוא הולך לגן תקשורת של משרד הבריאות

כבר שנתיים של איבחונים

הילדות שלי לא רואות את זה ולא מרגישות והן ממש אוהבות אותו כרגיל ומלמדות אותו לדבר ומילים וממש יושבות איתו בכיף

לא חושבת שהן יודעות שהן יודעות את הפירוש וגם לא השלב לספר להן

אכן אלוהים לא בוחר סתם הורים שהיו להם ילדים כאלו אני קיבלתי מלאך בשם יובלי והוא מדהים אותי כל יום יש שיפור אדיר בשנה האחרונה מאז שהוא במסגרת מיוחדת של החינוך המיוחד

עושה בשבילו הכל הכל וממשיכה לעשות ואמשיך לעשות ומקווה שזה יהיה מצב זניח וקטן שלא ירגישו בכלל

תודה על התמיכה !!!!!!!!!!!

• בטוח שלא קל לשתף ומצד שני יש בזה משהו משחרר ...
    את נשמעת מדהימה וגם הילדים שלך נשמעים מלאכים
  • נראה לי שזה מאוד עוזר שמאבחנים כמה שיותר מוקדם.
  • את מדהימה!!!!!!!!
    שולחת הרבה חיבוקים, ואני פה בשבילך מתי שתרצי!!!!!!

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• פאני

• פאני יקרה
    את אמא נהדרת ואוהבת לילדים שלך!!
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL

• כל הכבוד לך על השיתוף, אני בטוחה שזה משהו לא פשוט בכלל

• וואו לא קל...
    תודה ששיתפת!!! אני בטוחה שזה לא היה קל...
    שולחת לך חיבוקים, ומצטרפת לבנות-
    יובל זכה באמא נהדרת ומשפחה מדהימה!!!
    [
    [
  • וואו מאמי
  • אומרים שילדים כאלה נולדים להורים מיוחדים ומדהימים
    אני בטוחה שהוא ייתן לך עוד הרבה ואת תיתני לו
    ותעברו המון דברים יפים ביחד

מאחלת לכם שתידעו להפיק רק טוב
    את מדהימה
  • וואוו יקירתי שולחת לך המוני
  • אז כך דבר ראשון תודה רבה לכולכן על התמיכה ועל התגובות זה לא מובן מעליו גילית זאת על בשרי

ולשאר החברות שלי שחושבות שכשלתן או לא שמתן לב זה לא אתן זה אני אני אוהבת אות כן מאוד מאוד ושום דבר שלא עשיתם או לא עשיתם גרם לי להרגיש לרגע שאתן לא שם אני זאת שבחרתי להתרחק ואני זאת שהחלטתי להתמודד לבד עם הדברים כי כך ראיתי לנכון וגם היום לא מבקשת רחמים ולא כלום רק שיתפתי אותכן כי החלטתי שהגיע הזמן שתדעו
    לעולם אוהב אוהב אותכן נתתן לי המון בשנים שלי כאן ולא אשכח זאת לעולם אבל לעולם
    ועכשיו לעינינינו
    יובלי בגיל 8 חודשים הלך לטיפת חלב לבדיקת שמיעה ראשונה והבדיקה הראתה שהוא לא שומע כמעט כלום אבל כמעט כלום אז הלכנו לבדיקת שמיעה חיצונית והבדיקה אישרה את הבדיקה בטיפת שהוא כמעט ולא שומע
    לא האמנתי והלכתי למקום נוסף לעשות בדיקה נוספת והתוצאות היו זהות אז פניתי לרופאת אף אוזן גרון והתברר שהוא סובל מנוזלים באוזניים יובלי עבר 2 ניתוחי כפתורים אחת באוזן ימין ו 2 באוזן שמאול כי השתל לא היה טוב והוא סבל במשך שלושה חודשים מדלקות חוזרות ונישנות
    אחרי הניתוח השני עשינו לו בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה לחלוטין מה שמראה שאכן היתה לו בעית שמיעה בעקבות נוזלים באוזנים
    שמחתי לי ונרגעתי

אבל הילד לא התחיל לדבר ולמלמל כמו ילד בגילו ולא התחיל לעשות דברים כמו שיל'ד בגילו צריך אז מדאגה פנימית שלי הלכתי להתפתחות הילד ששם הילד עבר 3 איבחונים ראשונים קלינאית תקשורת , פסיכיאטרית התפתחותית ילדים ונירולוג ילדים

כולם הגיעו למסקנה שהוא באיחור התפתחותי משמעותי יותר מ 50% בשני תחומים שזה תקשורת ושפה והתחלנו קלינאית תקשורת

אחרי שנה עשינו איבחונים חוזרים והם הגיעו למסקנה שהוא חייב מסגרת מיוחדת כי יש לו את הבעיה בהתפתחות

אז יובלי השנה נכנס למסגרת של גן טיפולי שיקומי ועכשיו הוא התחיל בסידרת איבחונים נוספים הקלינאית תקשורת אומרת שיש שיפור אבל יש עדין פער גדול בשפה והפסיכיאטרית אומרת שהוא מתאיפיין בגבולות ברורים של PDD בקפיצות שלו כל הזמן ממקום למקום , חוסר שקט , חוסר מבט ותשומת לב לסביבה שלו , הליכה על קצה האצבעות שהתחילה ממש אחרי כמה חודשים שהתחיל ללכת , ובחוסר תקשורת שפתית

כל השנה הזאת יובלי במעקב של הרווחה , פסיכולוגית של השרות הפסיכולוגי , וכל הרופאים הפר רפואיים והם הגיעו למסקנה גם שיובלי נמצא במסגרת שלא טובה לו כי הוא לא מקבל את מה שהוא צריך באמת אז אנחנו עכשיו לפני ועדת השמה שזה ועדה שבוחנת את האיבחונים ואת מה שיש לרופאים להגיד והם מחליטים איתנו מה הכי טוב לילד

בלי קשר יובלי ילד חייכני , טוב לב , חם אוהב מגע וחיבוקים אחרי כמה וכמה פעמים נקשר לאנשים חדשים הוא לא מוגדרת כPDD חמור הוא נקרא PDD עם תפקוד גבוהה
    רמת המטוריקה שלו כמו ילד בכיתה א'
    הוא סופר עד 10 קדימה ואחורה אומר המון המון מילים בודדות , חיות , ספרים
    אוהב לרקוד ואהוב לצייר מאודדדדד
    ילד שובה לב ומקסים לא רואים עליו דבר גם מקרוב

אז כך גיליתי שיש לי ילד עם קשיים , ( גם הגדולות בחינוך מיוחד לכן יכולתי לדעת ישר שמשהו לא בסדר) הכל טוב ויהיה טוב תודה רבה ושבוע טוב לכולן אוהבת באמת את כולכן

• תודה על השיתוף

• עשית טוב שנפתחת ושיתפת אותנו

• פייס: ortal_hori
  • יקירתי אני קוראת את זה ויש לי דמעות בעיניים.
    גם אני מתנצלת שלא הייתי שם בשבילך, וגם כשניסיתי לא הבנתי
    למה את מתרחקת... עכשיו אני מבינה הכל

את אישה מדהימה ועוד יותר אמא מדהימה, אני בטוחה שיובל
    זכה

לאחי יש גם ילד אוטיסט בן 8 במצב לא טוב, הוא לא מדבר בכלל
    אני שמחה לשמוע שיובל מדבר זה יתרון מאוד גדול אצל ילדים מיוחדים
    כאלה, גיסתי אמרה לי פעם שהיא כל כך רוצה לשמוע אותו אומר אמא

אני יודעת שכשיש טיפול בגן מיוחד יש התקדמות מדהימה.

אם תרצי משהו את יודעת את מספר הטלפון שלי.
    מאחלת לכם מכל הלב בהצלחה

• שוב תודה רבה על הכל אני בטוחה שהכל יהיה בסדר תודה רבה רבה

• פייס: ortal_hori
  • וואווו כמה כוחות יש לך

• פאני את פשוט מדהימה

• פאני,
    יש דרכי התמודדות נפלאות!
    אני בטוחה שתמצאי כאן בפורום המון עזרה מאלה שחוות את זה ביומיום.
    כל הכבוד על העירנות

• פאני - מניסיוני בחינוך המיוחד, ועדת ההשמה היא ועדה מאירת פנים, יושבים בה אנשים מקצועיים שמבקשים את הטוב ביותר עבור הילד. תביאי איתך תמונה שלו שגם יראו על איזה מתיקות אתם מדברים (אנחנו הבאנו איתנו את מעין שיראו שיש אדם מאחורי הניירת

• מאמי אני בטוחה שאם אמא כמוך אתם תתגברו על הכל

• ואווו פאני אני עם דמעות בעיניים...
    הסיפור שלך הוא אחד לאחד הסיפור של אחותי!!!
    בן לאחר 3 בנות... האיבחונים הבדיקות ההלם הקשה
    התשובה שהילד אוטיסט. מה שכן אין ילד יותר מדהים יותר
    מושקע יותר חכם יותר אהוב ויותר מושלם ממנו. הוא פשוט נסיך
    אפשר לדבר איתו על הכללללל. מי שלא מכיר אותו לא ידע או יעלה
    על דעתו שהוא אוטיסט הוא פשוט מדהים!!! כמה שאחותי משקיעה בו
    וכמה שהוא פורח. שהוא אפילו נכנס עכשיו לתיכון בכיתה רגילה!!!
    את אמא מהממת!!! לא סתם נבחרת להיות אמא של יובל...
  • תודה רבה
  • ...

• יש לך כוחות חזקים, ואם כל הקושי והתתמודדות הכל יסתדר לטובה.
    אם הייתי יכולה במציאות לחבק, הייתי עושה זאת.
    קבלי ממני מיליון
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה