שאלה על ביות ולידה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה מכן ביקשו ביות?
    משהי ילדה בלידה טבעית?
    או התחילה בטבעית ואז עברה ללידה רגילה עם אפידורל?

אני מתלבטת - נראה לי שאבקש לידה טבעית, הבנתי שברגע שלא אוכל לשאת את הסבל, אני יכולה לבקש לעבור ללידה רגילה עם אפידורל.

יש לי כוח סבל, אבבבבבבבל, אני לא רוצה להיות גיבורה, וזו לידה ראשונה שלי, אני ממש לא יודעת לקראת מה אני הולכת, ולכן אני בחרדות

15 תגובות
עמוד 1
  • אני ביקשתי ביות מלא אבל אישרו לי רק חלקי כי הקטנצ'יק נולד קטן ולא שמר על חום גוף אז זה היה בעייתי...

• אין צורך לבקש ביות.

אני לא יודעת איפה את מכוונת ללדת, אבל בכל בתי החולים את יכולה לקחת ולהחזיר את התינוק שלך מתי שבא לך.

זה אומר שבעצם הוא יכול להיות איתך כל היום ואת יכולה גם להחזיר אותו מתי שתרגישי שאת צריכה לנוח.

לגבי אפירורל- את לא יכולה לבקש מתי שאת רוצה.. זאת אומרת אם תגידי לצירי לחץ או לפתיחת 8-9 ואז תביני שאת לא מסוגלת יותר, כבר לא תהיה לך ברירה, כי אז לא תקבלי אפידורל.

אני יכולה להגיד לך שאני תכננתי ללדת לידה טבעית, אבל המתמר של הצירים לא עבד ובזמן שאני ראיתי כוכבים הוא היה עם פס ישר, ואז חשבתי לעצמי "אם זה לא צירים אז אני לא רוצה לדעת מה כן". בדיעבד הסתדר לי שיכולתי לסבול...

בעיני אם את יכולה- לכי על זה.. אבל תזכרי שלא בכל רגע אפשר לחזור אחורה...
  • jenjen - תותחית!!!

• לילוש, לא הייתי בחדר לידה טבעית. ילדתי בליס והוא עולה לא מעט כסף.
    הייתי בחדר לידה רגילה, אני, בעלי והמיילדת, ותכננתי ללדת בלי אפידורל.

הגעתי לחדר לידה עם פתיחה 3.5 וכמו שאמרתי קודם היו לי צירים שהמוניטור לא קרא, אבל משום מה האמינו לי ולא שלחו אותי הביתה (למזלי)

לא התהלכתי בחדר, אבל כן הייתי על כדור והרבה זמן במקלחת עם מים רותחים, זה ממש עוזר.

מה שכן, בכל מקרה עשו לי את כל ההכנות לאפידורל, החתמת טפסים ומתן נוזלים, כי הן היו בטוחות שאני ארצה אפידורל בסוף.

בגלל שיש לי סף כאב מאוד מאוד גבוה אז אני יכולה להגיד שהייתי מתמודדת עם הכאבים, כי בדיעבד אחרי שקיבלתי אפידורל והחליפו מתמר, הסתבר שהייתי בצירים חזקים אבל כמובן שחשבתי שזאת רק ההתחלה אז ביקשתי אפידורל.

איפה את מתכננת ללדת?
  • תכננתי ללדת בלי אפידורל אבל לצעקי הוא היה גבוה מידי ואני כבר לא עמדתי בזה יותר.... אני לא יודעת איפה את מתכננת ללדת אבל אני קיבלתי אפידורל בפתיחה של 8 עם מחיקה מלאה ככה שזה לא מדוייק עניין הפתיחה אלא הזמן המשוער ללידה. חדר לידה טבעית עולה המון כסף....
  • אני ילדתי בלי אפידורל ואני רוצה להגיד לך יקירה שזאת חויה אמיתית לגמרי לא תיכננתי כלום כמוך ופשוט הכל זרם טוב והמשכתי.

לא חושבת שצריך חדר מיוחד - בעיני הכי חשוב זה להקשיב לגוף שלך ולאיך שהלידה מתקדמת ואת תדעי כבר מה לעשות.

ודרך אגב אין שום דבר באמת שיכול להכין אותך לרגע האמת - אבל כן הייתי ממליצה לך לקרוא קצת על הנושא באינטרנט ואם תרצי אשמח לענות לך שאלות בפרטי טל' או פייסבוק.

שיהיה המון בהצלחה

• לי עשו זרוז- אז זה כבר לא טבעי.
    בהתחלה לא רציתי אפידורל רציתי לנסות בלי... המיילדת אמרה שאני אלד רק ב4 בבוקר (אמרה לי את זה בשעה 11-12 בלילה בערך)בגלל שזה לידה ראשונה וככה היא העריכה את הזמן(ובאמת ילדתי ב4 וחצי).
    היא אמרה לי שבגלל שזה יהיה עוד הרבה שעות, אני יכולה פשוט להתעייף עד שלב הלחיצות (גם הצירים בזירוז חזקים יותר)....זה שכנע אותי
  • אני מתכננת ללדת בבי"ח מאיר.
    מחר אני אעשה טלפון ובירורים מתי ניתן להגיע לסיור, ואשאל שאלות.
    לא ידעתי שחדר לידה טבעית עולה כסף

• אני ילדתי בלידה טבעית מבחירה- אחד הדברים בטובים והחכמים שעשיתי בחיי!!

הלידה הייתה מהירה, ללא שום סיבוך והכי חשוב בגלל שהכנתי את עצמי ללידה טבעית במשך 9 חודשים היא הייתה גם נורא נסבלת (הכל בראש!!) תוך שעה וחצי הייתי בחוץ ללא תפרים...

לדעתי - הכל בראש
  • אני קיבלתי אפידורל כשכבר הייתי עם פתיחה מלאה!!!
    היו בטוחים שלא יספיק להשפיע, אבל השפיע כמו שצריך
  • אני תכננתי לקחת אפידורל - ויצא שהגעתי לבית חולים והיה עומס
    עד שהכניסו אותי לחדר לידה כבר הייתי בפתיחה של 10 שזה לידה ולא היה טעם לקחת אפידורל

תבואי עם ראש פתוח - ויהיה בסדר
    שתהיה לידה קלה בידיים מלאות

• ילדתי טבעי (אחרי לידה קיסרית בהריון הראשון)
    הגעתי לבית חולים (נהריה) עם פתיחה של 5 ומחיקה 70.
    הצירים כואבים אבל היתי סופרת תוך כדי הציר עד 60 וזה היה עוזר לי (גם לקלל את הבעל מאד עזר אבל בשלב מסוים נגמרו לי הקללות בכל השפות אז פשוט התחלתי להריצ דאחקות
    [

• ממליצה לך לקרוא את הספר לידה פעילה של בלאסקאס
  • LILUSH1- אסור היה לעשות לי בלון כי היה לי GBS.
    עשו לי פיטוצין(עירוי לוריד) שלא עזר ולא הזיז לי בכלל, אז שמו פרופס שזה כמו טמפון
    ספוג בכל מיני חומרים.
  • libiaviv - קרענית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה