היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות! המחזור שלי היה צריך להגיע אתמול גג ולשמחתי הרבה עדיין לא הגיע! אפילו שכל הסימנים הראו שאוטוטו הוא כאן אז היום בצהריים עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס אחד חזק מאוד ועוד פס בהיר מאוד... מה זה אומר? האם זה חיובי? יש לציין שזה לא היה בשתן הראשון של הבוקר האם זה משנה? לעשות שוב מחר בבוקר בדיקה? אני כבר ממש בלחץ ויש לי כל הזמן התכווצויות כאלה בצדדים של הבטן כמו לפני מחזור...
12 תגובות
עמוד 1
נראה לי שאפשר לומר מזל טובבבב!!!!:):) פס זה פס כמו שאומרים... בכל מקרה תעשי מחר בדיקת דם לוודא בהצלחה!!!!
פס זה פס!
מזל טוב-את בהריון!!!
אין משמעות שהבדיקה לא נעשתה בשתן של הבוקר... עושים בדיקה בבוקר בגלל הריכוז של הורמון ההריון, כי במשך היום זה מדולל יותר ולא תמיד יהיה ניתן לקבל תשובה חיובית בשלבים הממש מוקדמים...
בקיצור את בהריון, תקבעי תור לבטא מחר...
בהצלחה " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
נשמע מצוין, נשמע שזה הריון יאללה לבדיקת בטא ושיהיה מלא בהצלחה
רעות
תודה בנות אני ממש מתרגשת!!! אין לי הפניה לבטא? צריך ? חייבים? בהריון הקודם בכלל לא הלכתי בשלב הזה לרופא הנשים אלה רק בשבוע שש בערך...
את יכולה לעשות בדיקת בטא, היא לא תזיק, את יכולה לבקש הפניה גם מהרופא משפחה, בדרך כלל הכי טוב להגיע לרופא בסביבות השבוע השביעי כי זה הזמן שכבר אפשר לראות דופק.
אני בהריון השני בכלל לא עשיתי בדיקת דם, הבדיקה הייתה "ממש" חיובית, כאילו שתי פסים אדומים, בדיוק באותו צבע. בהריון הראשון ובהריון הזה עשיתי רק בדיקת דם.
שיהיה בשעה טובה!!!
רותי
מזל טובבבבבבבבבבב! שיהיה בקלות
בשעה טובה... ובקרוב לכולם
מזל טוב...
פשששששששש איזה יופי שוב פעם התחיל גל של הריונות איה כיף ברוך השם.
יקירתי נראה לי שנכנסת כרגע לאותו גל.
מזל טוב
חמודונת, שיהיה לך בשעה טובה! האמת שתמיד חשבתי שחייבים לעשות בטא, אבל חברה סיפרה לי שהיא בכלל לא עשתה, אלא קבעה תור לרופא לשבוע 7, כדי לראות דופק. בכל מקרה, אני מציעה לעשות לפחות פעם אחת (בכללית אני יודעת שצריך הפניה מרופא בשביל זה) ואם את מרגישה טוב, לקבוע תור לרופא נשים לשבוע 5. אצלי הרופא לא בדק דופק אלא נתן הפניה לטכנאית אולטרסאונד.