היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות... אומנם על טעם וריח אין מה להתווכח.... אך מה דעתכן על הבוגבו מיסוני-דגם קמיליון ... מתלבטת אם לקחת אותו ...או בצבעים רגילים ... למי שיש בוגבו ...ובן...איזה צבעים הייתן ממליצות???
סליחה מראש על השטחיות....ככה אני ..אוהבת את הג'זטים שמסביב...
5 תגובות
עמוד 1
הי שיר!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
לי יש תאומים ויש לי 2 בוגאבו בי בורוד בייבי וירוק פיסטוק והזמנתי גם את הערכה של מסיוני וכמו שאת אומרת על טעם וריח אין מה להתווכח
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
הי לי יש קרמליון שחור+שמנת והיא[ מומלץ: p]
תודה בננות........... שיר 26...אני כל הזמן עוקבת אחריך בפורום השכן ... מחכה לבשורות טובות !!! ומחזיקה לך אצבעות כל הזמן ... אמן אמן עוד קצת ואני מתחילה לייעץ לך לגבי בדיקות הריון !!!!!!!!!!!!!!! אני כבר שבוע 30...הזמן טס שנהננים :))
שיר , יא מקסימה אחת!!!
תודה ! זה מחמם את הלב... מקווה שהטיפול הזה הוא האחרון! ואעבור לכאן...
שיהיה לך שבוע מקסים
נשיקות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."