היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אגרופים לא היה לנו דווקא,אצבעות(בגלל שינים, עכשיו הולך עם שתי אצבעות כאילו הוא רוצה לשרוק ) ובגדים כן, אכלנו!
חחחח לגמרי.... לא להאמין כמה הם באטרף על הידיים שלהם
כן היה לי גם אגרופים עד היום יש ואני לא רואה בזה רע ולא הייתי מוציאה כל עוד כמובן זה לא מציצת אצבע
נהוראי מכניס אצבעות - לפעמים ממש נחנק ואני קופצת ומוציאה לו מהפה ושוב מכניס ...
הבובות שלו כבר סמרטוטי מה הוא לא מכניס לפה כפראני
חחחחח זה היה ובגלל זה אגם עברה לחדר שינה שלה... לא יכולתי לישון ולא רציתי להפריע לה... וזה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אצלי את יד שמאל היא מכניסה את כולה לתוך הפה קל לה בגלל חוסר האצבעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אצלי זה פחות אגרופים אלא יותר אצבעות ובמיוחד את האגודל. בעקרון אני נותנת לה, כי היא גם מחככת את השינים- אבל כשהיא מכניסה עמוק מידי ונחנקת אני מכניסה לה מוצץ.
כן תאיר מתה על הידיים שלה
גם ליראל עושה זאת בהתחלה חשבתי שהיא רעבה
גם מאיה מוצצת את האצבעות והאגרופים עוד מגילחודשיים והיא ישנה עם אגודל בפה, ככה נרדמת. היא מסרבת לקחת מוצץ עוד כשנולדה, לפעמים כשהיא באטרף של בכי מסכימה מוצץ לסרבנים. היא מתה על זה וזה גם מרגיעה אותה, ככה היא נרדמת עם אגודל בפה, מבאס כי יהייה קשה לגמול אבל לא אכפת לי היא נהנית מזה
כן הידיים זה הצעצוע האהוב עלינו
כן...חחחחחחחחחחחחחחח
אצלי גם,עוד לא בת חודש וכול היום מחפשת את הידיים שלה ומוצצת חזק. ועוד מצחיק ,היא עוד לא בת חודש, ושאני נותנת לה מוצץ היא מחזיק אותו עם היד שלא יפול.
גם אצלי אופק טורפת את הידיים שלה...
תקני להם צעצועים במאוווווותתתתתת שקלים!!!!!!!! הם תמיד ימצצו את הידיים.... ולסבתות להציע כוס תה חם פפפפפפ