סקר- לחזור לעבודה או להישאר בבית?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם הייתה לכן אפשרות בחירה- לחזור לעבודה (משרה מלאה או חלקית לבחירתכן) או להישאר בבית ולטפל בילד, מה הייתן בחורות? (בהנחה ואין מצוקה של כסף, ההחלטה לגמרי בידיים שלכן)
38 תגובות
עמוד 1
  • להישאר בבבבבבבית
    ברור

אבל עזבי, יש לי את הלימודים על הראש
    אם לא היה - הייתי רוצה לעבוד (אני היפר ולא מתאים לי לשבת סתלבט כל היום)
    אבל זה תלוי המון גם בעזרה שיש לי עם נהוראי

• אם אין בעיה כלכלית לא הייתי חושבת פעמיים והייתי נשארת עם הילדות בבית עד גיל שנה

• ושירה אני בבית לא עובדת לא לומדת ועדיין לא סתלבט
    אני מרשה לעצמי יום פינוק אחד בשבוע
    אבל מעבר לזה כל יום מבשלת מסדרת מנקה ואפילו רוב השבוע גם יוצאת לטיול בקניון

• אני פשוט מרגישה כאילו אני היחידה ששונאת לשבת בבית.
    כשאני אומרת לשבת בבית אני לא מתכוונת שאני יושבת כל היום רגל על רגל, אני עושה את אותן דברים שאתן עושות- נקיונות, בישולים וכו'...
    וגם יוצאת לטייל וגם לקניון (שבא לי להקיא ממנו)

אבל אני כ"כ מתגעגעת ללעבוד....
  • אם אין בעיה כלכלית, אז יש שני שיקולים:
    1. להישאר בבית - להאריך את חופשת הלידה
    2. אם את מרגישה ששלושה חודשים זה יותר מידי בבית, ויש לך את ההתלבטות הזו - אז הייתי חוזרת לחצי משרה (עד 13:00) לתקופה הרצויה מבחינתך. ואחר כך חוזרת למשרה מלאה.
    בהצלחה

• לצאת לעבודה......
    זה לא שפוי להיות בבית.. יש אנשים שמתאים להם ולי לא......
    וחשבתי דווקא שאני ארצה להישאר....
    אבל בראש מורם גם אני רוצה חברת מבוגרים ולצאת קצת לאויר הפתוח.. והקטנה למטה במעון ואם אני מתתתתה מגעגועים אני ירוץ להציץ בחלון

• אם הייתי בוחרת להישאר בבית זה היה עד לגיל חצי שנה גג.

• אני יכולה להיות בבית חצי שנה, לא יותר מזה, אחרת אני מתחרפנת
    משרה חלקית, רק בשביל להיות בסביבה של אנשים בוגרים נשמע לי חלום

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230prs__.png" border="0">
    http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">

http://images56.imikimi.com/image/1lCTO-10r.jpg?height 640 scale max width 640" border="0">

http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • במילה אחת.... בבית!!!
    אני בלי קשר לא בנאדם של עבודה
  • אני חושבת שהייתי נשארת בבית עד חצי שנה.
    ואז אם לא היתה בעיה של כסף אז יוצאת לעבוד - חצי משרה עד 13:00 ככה.. בשביל הנפש...
    כי בהחלט אפשר להתחרפן בבית.

• לא כ"כ קל בימינו למצוא עבודה בחצי משרה, וגם בתחום שיעניין איכשהו
  • להישארררררררררררררררר בביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

• בקורן נשארתי עד גיל שנה וחודשיים בגיל שנה הוא נכנס לגן וחודשיים הייתי בבית עד שמצאתי עבודה חדשה בכלל לא התחרפנתי נהנתי מכל רגע אבל הייתי כל יום בחברת חברות עם ילדים בגילו ....

גם היום ליראל בת חצי שנה אני ממש לא מעונניינת להכניס אותה לגן ויש לי כאן עוד כמה חברות שילדנו יחד אז אנחנו סוג של עקרות בית נואשות חחח רק עם תינוקות חחח מבשות יחד אוכלות יחד ונהנות עם הקטנים ....

אם הייתי מתחרפנת הייתי עובדת גג חצי משרה ,,

ואם אין בעיה של כסף הייתי מעדיפה ללמוד מאשר לצאת לעבוד חחח איזה עצלנית אני נשמעת כשאני כותבת את זה

• לעבודדדדדד...
    אני כבר 4 שנים כמעט לא עובדת..
    ועוד מעט בעלי מאשפז אותי בגהה..
    אני מתחרפנת בבית.. הלוואי והיה לי עבודה טובה ושאני אוהבת ובשעות נורמאליות..
    [/center]
    ]

• אין ספק שלחזור לעבודה , לכולנו תהיה שגרה שזה מעולה. אם הייתה לי אפשרות גג חצי שנה ואז אולי כבר היו מאשפזים אותי
  • אני יודעת סיון, הרי דשנו על הנושא בטל'

• אני הייתי בבית 11 חודשים.. וממש לא נהנתי לחזור לעבודה
    אולי זה בגלל שהעבודה הזאת היא לא אני כל כך ואני ממש סובלת ולא בא לי לקום בבוקר וללכת לעבודה..
    אולי אם הייתי מוצאת עבודה יותר טובה ויותר מעניינת אז הייתי מרוצה מהחזרה למעגל העבודה.
    אבל בכייף הייתי נשארת עם הקטנה שלי בבית..ועוד יותר טוב אם היו לי פה חברות עם ילדים קטנים שאיתם אפשר היה להיפגש ולצאת לקניון או סתם לשבת בבית על מזרן פעילות.

דברו איתי בפייסבוק

• להישאר בבית עד גיל חצי שנה ולצאת לעבוד. אפשר להתחרפן מלהיות בבית ולא לנהל שיחות עם אנשים....
    הבן שלי נכנס השבוע למעון ושבוע הבא אני חוזרת לעבודה, אני חושבת שאני כבר צריכה את זה בשביל הנפש שלי.
  • אני רציתי להשאר חצי שנה, אבל החלפתי מקום עבודה והם לא מוכנים לחכות לי....
    אבל אני חוזרת ל 3/4 משרה, 13ף30 אני בבית.

הייתי נשארת עד גיל חצי שנה אולי שנה, כי אני חושבת שאמא צריכה גם להיות שפוייה, אני מאוד אוהבת את העבודה שלי, ולצאת כל בוקר, להתלבש, לפגוש אנשים, להשכיל לראות עולם, זה שפיות בעיניי ,לא ההיתי מוותרת על השפיות שלי.

ושלא תחשבו....אין לי מושג איך אני חוזרת לעבודה עוד שבוע וחצי?..???אמאאאאאאאאאאאאאא

[[url=http://www.familylobby.com]
  • לי מאוד התאים להיות מטפלת,אחרי מירוץ-מטורף של עבודה-לימודים עד סוף התשיעי..

אהבתי להיות אמא

• להשאר בבית, לפחות עד גיל שנה וחצי (לדחות את רגע הכנסת הילדה למעון/גן כמה שניתן...
  • ברוררררר שלהישאר בבית!!!!!!

מי בכלל רוצה לחזור לעבודה!?!!?!? התפטרתי מהעבודה כי לא היו מוכנים לתת לי לעבוד עד 13:00....

אין מצב שאני כרגע יכולה מבחינה נפשית לעזוב את אופק ולשים אותה במעון או משהו כזה... והמצב הכלכלי בכלל לא משהו אבל כל אחד והשיקולים שלו.
    אני מעדיפה קצת להצטמצם ולגדל אותה באהבה בבית..

אני לא מסוגלת לתת אותה לאף אחד חוץ מאמא שלי (והיא עובדת..)

אני מקווה מאוד

• חצי שנה בבית ואז... לעבודה

• ל ה י ש א ר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני חשבתי שאתחרפן בבית , אבל בפועל רק קצת. חזרתי לעבודה כשהוא היה בן חצי שנה וחזרתי לתפקד כמו בן אדם והוא פרח בגן.

• בוקר טוב,
    אם היתה לי אפשרות לחצי שנה היתי נשארת בבית.
    הבעיה אצלי- שאני קצת חוששת על מקום העבודה אז אקח את מה שהחוק מציע- 3 חודשים
  • אני בעד להישאר עם הילד שנה בבית
    אם אפשר אחרי חצי שנה לעבור לחצי משרה הייתי נשארת חצי שנה בבית ועוברת לעבוד חצי משרה
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני הייתי נישארת בבית - רק לשנים הראשונים של הגידול של הילדים שנה /שנתיים
    לי לא מתאים לשבת בבית
    שאני בבית אני נכנסת לדכאון ומחפשת לאיפה לברוח

• המצב המתואר היה המצב שלי בדיוק לפני שבועיים, בחרתי לחזור לעבוד.. מקווה של אתחרט..

• אם הייתה לי האפשרות...
    הייתי בוחרת במשרה חלקית אחרי חצי שנה...
  • הי,
    אין לי מושג אם ארצה להישאר יותר זמן בבית, או שאחרי תקופה קצרה אני כבר אשתגע וארצה לצאת לעבודה. אבל החלטנו לעבור דירה, בין היתר, כדי שתהיה לי האופציה להחליט מה מתאים לי, להישאר בבית עם הילד או לצאת לעבודה. לפי מה שהבנתי מהבוסים של בעלי, כשארצה תמיד אוכל לעבוד. אבל במחשבה האידיאלית הייתי רוצה להישאר בבית שנה, עד שאכניס אותו למסגרת. נראה אם זה יתאים לי באמת...

• משרה חלקית אחרי חצי שנה.
    ואם אין בעיות כלכליות בבית היתי הולכת ללמוד או להתנדב.
    [

• אם הייתי יכולה הייתי נשארת משהו כמו 10 חודשים איתה בבית...
    בגיל הזה כבר יש להם צורך חברתי מסויים- לא רק אמא כל היום
  • אני נשארתי עם מיכל עד גיל שנה ושבעה חוד' בבית
    ואם יכולתי להרשות לעצמי כלכלית לא הייתי יוצאת בכלל לעבוד!!!
    ולא שרע לי בעבודה אני פשוט אוהבת להיות בבית ilypie.com]
  • אם לא הייתה מצוקה כלכלית ברורררררררררררררררר שלהיות בבית עם הבננות!
    עם לינוי הייתי 5 חודשים בבית וחזרתי לעבודה ועכשיו אין לי זמן ויכולת כלכלית להאריך, אז איך שנגמרת חופשת לידה חוזרת ישירות לעבודה (לא סגורה אם נוכחית או אחפש משהו אחר אבל אין לי לצערי הענקקקקקקקקקקקק אפשרות לשבת בבית, איך יהיה לי קשה וואי וואייייייייייייייי).
    כמה זמן חופשת לידה לא זוכרת (14 שבועות?? זה שלושה חודשים וקצת.? לא זוכרת...)
    [center]
  • אני לא מדברת מתוך נסיון כי אין לי...
  • הייתי נשארת עד גיל 10 חודשים או שנה ואז יוצאת לעבודה לחצי משרה ובהמשך כשהייתי מרגישה שאני יכולה אז עוברת למשרה מלאה.
  • נראה לי הייתי נשארת בבית עד שהילד בן חצי שנה בערך ואז הייתי יוצאת לעבודה,יותר מזה הייתי מתחרפנת בבית, ואני רוצה שיהיה לי ותק של מקום עבודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה