סקר קרם/תחליב גוף לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחפשת קרם נעים עם ריח שנשאר ונשאר..
    התחלתי עם ד״ר פישר- הסגול.. נעים מאוד אבל שעה אחרי מקלחת הייתי מריחה את השמפו ולא את הקרם.
    עברתי לג׳ונסון בייבי הסגול (bedtime lotion)- חח רשום עליו שעוזר לתינוק לישון טוב יותר- הוא נעים בטירוףףףף אבל הבייביז שלי ממש לא ישנים יותר זמן! נשאר עליהם כמה שעות טובות.

במה אתן משתמשות?

אה- ועוד שאלה- בפנים אתן מורחות את אותו קרם או קרם ייעודי לפנים? וכנ״ל- איזה סוג?

12 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו משתמשים בשמן עיסוי וקרם גוף של "מוסטלה"
    מראש אני אומרת - יקר אבל שווה כל שקל

• האמת אני לא משתמשת בקרמים או בתחליבים למינהם
    רק שמן שקדים למסאג' וזהו...

• תחליב גוף של ד"ר פישר הצהוב (נדמה לי intensive care) משאיר ריח מעלף!!!!!!
  • מה זה? חובה למרוח קרמים?
    למה זה טוב? רק בגלל הריח? רק למי שיש עור יבש או מה?

• אני כמו מיכלי...

בהתחלה השתמשתי בקרם של ג'ונסון... לו זוכרת איזה...

היום אני שמה רק את השמן שקדים של המסאז'... טבעי והכי טוב בעיני
  • אני הייתי משתמשת בגונסון..ועברתי לכיף הורוד..
    [/center]
    ]
  • לא משתמשים בקרמים.

אבל אם את רוצה לשים ריח שיהיה נעים ויכסה את ריח הסבון, אז אולי כדאי להחליף סבון?
  • גוף-דוקטור פישר שיבולת שועל אחד הנעימים ואני מריחה אותו עד הערב

פנים-ואלדה מיוחד לעור הפנים לתינוקות בעיקר עכשיו בחורף שיש יובש והלחיים תמיד אדומות

• יש לי בייבי כיף הוורוד, יש לו ריח מעולה.... אבל הבעיה היא אני- אני שונאת קרמים ובגלל זה הוא עומד כמעט שלם על המדף

• הייתי משתמשת בג'ונסון הסגול של ד''ר פישר מעולה אבל עברתי לבייבי כיף הוורוד עוד יותר מעולה

• יש לי קרם גוף לתינוקות של ללין. מדהים.
    אני לא שמה תמיד. רק כשצריך, וגם בפנים

מיכל

• אני מכורה לקרמים!!!!

לאופק אני משתמשת כרגע ב-2 סוגים... דר' פישר הסגול ובייבי ג'ונסון הסגול... גם בייבי כייף מעלףףףף

ומוסטלה מדהים!!!! אני שמה לאופק את הקרם פנים של מוסטלה ואז אוכלת לה את הפרצוף!!!!!! אחחחחחחחח איזה ריחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה