ארועים מתנות וילדים שלא מוזמנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות חתונה של בן דוד שלי שמתקיימת מחר...
    נתחיל בזה שיש לי 100 בני דודים פחות או יותר משני הצדדים.
    מהצד של אבא שלי יש 40 בערך.

בצד של אבא שלי, בהתחלה כשהבני דודים התחתנו הם הזמינו את כולם, כשהתחילו להיוולד הילדים שלהם הם היו מגיעים עם הילדים בלי לשאול אם הם מוזמנים. גם לחתונה שלנו הגיעו עם ילדים. בני דודים שלא היו נשואים אבל הייתה להם "חברה" גם הגיעו.
    עכשיו שיש לנו ילדים והצעירים האחרונים מתחתנים הם מודיעים שזה "בלי הילדים". אני אישית, נורא נעלבתי כי הילדים שלנו נהנים בחתונות האלה וזאת ההזדמנות היחידה שלהם כמעט להיפגש. כבר היו כמה בריתות של הילדים של הבני דודים שלי שבכלל לא הזמינו אותנו אלא רק את הדודים. זה לא מעליב?
    דבר נוסף זה עיניין המתנות. בצד הזה תמיד היו מביאים מתנות ולא משנה כמה נפשות מגיעים. לחתונה שלנו הדודים היו מגיעים עם כל הבני דודים, בני זוגם ומביאים מתנה. זה אומר שגם אנחנו יכולים להביא מתנה ולא כסף?

בצד של אמא שלי מאז ומתמיד זה ידוע שמגיעים בלי הילדים ומביאים כסף (מינימום 600 ש"ח) ומי שמביא את הילדים יביא הרבה יותר כסף...
7 תגובות
עמוד 1
  • עניתי לך בפורום תמיכה

• אין מה להעלב .

הייתי הולכת לבד בלי בן זוג , המתנה היתה בהתאם

ואומרת שבן זוגי צריך לשמור על הילדים

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • דיקלה
    פייס: ortal_hori
  • זה לא כ"כ מעליב ...
    תשמעי לפי מה שאת מספרת אתם משפחה מאוד גדולה (בלי עין הרע..) ולא כולם אוהבים אירועים רבי משתתפפים. זכותם
  • מתנה לחתונה? מה אנשים רציניים בקטע הזה?
    אכן מעליב...אם אני מתכננת ללכת לאירוע עם הילדים ...לא מעניין אותי מה כותבים בהזמנה או מה אומרים (הכוונה שאמרו בלי ילדים)..זה או שאני באה עם ילדים או שאני בכלל לא באה מצידי שיפסידו אליי
  • א- אין מה להעלב שלא מזמינים ילדים..
    גם עכשיו בחתונה של גיסתי, אמא של בעלי הזמינה בלי ילדים..
    ככה זה כששומרים על קשר עם משפחה מאוד רחבה- זה בלתי אפשרי להזמין את כוווווולם!
    ועדיף להגיד לפני כדי למנוע פאדיחות שמביאים ילדים וגם החברות של הילדים מגיעות וכל השכונה מגיעה..

במשפחה של אמא שלי נגיד- אני בכלל לא יודעת על אירועים.. כי אנחנו לא בקשר!
    הילדים של הבני דודים שלי- אני לא מכירה אותם בכלל כי אני לא פוגשת את הבני דודים שלי..
    בני דודים ראשונים!

ב- אני לא סובלת שמביאים מתנות לחתונה!!
    אחות של בעלי (הגדולה) היא כזו!
    [
  • לחתונה מביאים כסף, טחאת איך הזוג הצעיר יסגור את החשבונות?
    לגבי זה שמודיעים שלא מביאים ילדים, לי אישית זה צורם.
    ילדים זה חלק מהמשפחה, ואם אין עם מי להשאיר את הילדים?

כמובן שאם מביאים ילדים מוסיפים כסף, אלא אם כן ילד ממש קטן ולא צריך מנה.
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה